صبح اولين جمعه پاييزي تون بخير
توي اين پست ميخوام مرباي هويج با عطر زعفران، گلاب و هل و بهتون آموزش بدم كه قطعا عاشقش ميشين..مرباي هويج يكي از خوشمزه ترين و نوستالژي ترين مرباهاست🥕🥕🥕
مواد لازم مربا هویج خانگی
هویج ریز رنده شده ۱ کیلو گرم
شکر ۱ کیلو گرم
گلاب ٢ قاشق غذاخوري
هل درسته ٥ -٦عدد
زعفران نصف قاشق چای خوری پودر شده و خشک
جوز هندی ۱ پنس (اختياري)
آبلیمو ۱ قاشق چايخوری
طرز تهیه مربا هویج خانگی
ابتدا هویج را یک شب جلوتر رنده کنید و در یک قابلمهء لعابى ریخته و روي آن دانه هاي هل ريخته و شکر بپاشيد و بدون اینکه هم بزنید درب آن را گذاشته تا زمان پخت ؛ روز بعد يا حدوداً ۱۲ ساعت بعد قابلمه را با درب آن روى حرارت خيلي ملایم گذاشته و اجازه دهید شکر آهسته آهسته ذوب شود و هویج از زیر آهسته بپزد که حدوداً یک ساعت زمان لازم دارد، میتوانید از شعله پخش کن استفاده نمایید (شکر را هم نزنید)
توجه داشته باشين به آب احتیاجى نیست و مربا خودش آب می اندازد . در آخر که قل هاى ریز مربا را ملاحظه خواهید کرد آب لیمو و یا جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه زعفران ، گلاب ، جوز هندى را ریخته و از روى حرارت بردارید و بهتر است تا ۲۴ ساعت در همان قابلمه بماند ولى درب آن را برداشته و روى قابلمه یک حوله بیاندازید تا زمان خنک شدن عرق نکند ، و بعد از اینکه خنک شد و مطمئن شدید که مربا شکرک نزده آن را داخل شیشه هاى تمیز و کوچک ریخته و در یخچال قراردهید ، توجه داشته باشید که هل را از مربا جدا نكنيد.
پ ن:در صورتى که مرباى هویج با حرات کم و یکنواخت پخته شود شکرک نخواهد زد .
و اگر شکرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهید با ۱۰۰ میلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقیقه جوشانده و از روى حرارت بردارید . و بعد از اینکه خنک شد در ظرف ریخته و کنار بگذارید .
پ ن ٢:بهتر است مربا ها را درظرف لعابى تهیه کنیم و از قاشق چوبى استفاده کنیم و مرباى هویج را بعد از پخت براى مدت ۲۴ ساعت در همان قابلمه نگهداریم تا اگر شکرک زد ، دوباره آنرا با کمى آب یا گلاببجوشانیم !
طرز تهیه مربا هویج روش 2
سلام دوستای عزیزم 🥰
اینبار با یه مربای نوستالژی ( هویج )در خدمت شما دوستای عزیز هستم ♥️♥️
بریم که با هم این مربای خوشمزه رو درست کنیم 😋 همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .
مواد لازم برای تهیه مربای هویج خانگی
هویج ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
پودر هل یا گلاب ۱ ق م
آبلیمو ۱ ق غ
زعفران ۳ ق غ
آب ۲ لیوان
طرز تهیه مربا هویج خانگی
ابتدا هویج ها رو بشویید بعد با پوست کن پوست اونا رو بگیرید و با رنده ی ریز رنده کنید هویج های رنده شده رو بریزید داخل قابلمه و بهش شکر و آب رو اضافه کنید و بزارید روی حرارت ملایم تا بجوش بیاد و مربا قوام بیاد
وقتی مربا قوام اومد بهش زعفران دم کرده و آبلیمو رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید اجازه بدید مربا خنک بشه وبعد داخل شیشه سربسته بریزید وبزارید یخچال 🥰🥰امیدوارم این مربای خوشمزه رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید 😋😋😋
❌نکته❌
✅برای اینکه ببینید که مربا قوام اومده یانه مقداری از مربا رو داخل یه کاسه بریزید و بزارید به مدت یه ربع داخل یخچال شهد اگه غلیظ شد پس مربا قوام اومده