“`html
مربای ازگیل شمالی؛ نکات مهم برای شفافتر شدن مربا
امروزها فصل برداشت میوه ازگیل است و احتمالاً این میوه را در بازار دیدهاید و خریداری کردهاید. این میوه بیشتر در شمال کشور پیدا میشود، به همین دلیل مردم شمال از آن مربا درست میکنند که برای صبحانه بسیار مفید و خوشمزه است. در زبان محلی به این مربا مربای انبو میگویند. در اینجا دستور تهیه این مربای خوشمزه را برای شما آوردهایم:
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
ازگیل: | به اندازه کافی |
شکر: | یک کیلوگرم |
آب: | ۸ لیوان |
آب لیموترش: | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مربای ازگیل (مربا انبو)
اول از همه، ازگیلها را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان برود.
سپس پوست و قسمتهای اضافی آنها را جدا کنید. ازگیلها هستههای بزرگی دارند، پس آنها را از وسط برش دهید و هستهها را خارج کنید.
اگر میخواهید که تکههای ازگیل در مربا بزرگ نباشند، میتوانید آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید.
در یک قابلمه مناسب شکر و آب را بریزید و منتظر بمانید تا شکر حل شود و مایه بجوشد.
سپس تکههای ازگیل را اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
در قابلمه را کمی باز بگذارید و هر بار کف روی مربا را بردارید تا مربایتان شفافتر شود.
بعد از این کار، آب لیموی تازه را اضافه کنید تا از شکرک زدن آن جلوگیری کند.
بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد تا ازگیلها نرم شوند و جا بیفتند. اگر بیش از این زمان بپزند، ممکن است له شوند.
منبع : فرارو