بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

مربای سیب و هویج (مرحله به مرحله)

مربای سیب و هویج

مربای سیب و هویج یک نوع مربای خوشمزه و خاص برای صبحانه است که علاوه بر طعم و عطر عالی، دارای ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید نیز می‌باشد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله دستور تهیه مربای سیب و هویج با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سیب یک کیلو
هویج یک کیلو
شکر یک و نیم کیلو
خلال بادام ۳ قاشق غذاخوری
گلاب نصف پیمانه
هل ۶ یا ۷ دانه
زعفران به مقدار لازم
پوست پرتقال به مقدار لازم

دستور تهیه مربای سیب و هویج

مرحله اول
برای تهیه مربای سیب و هویج، اول سیب‌ها و هویج‌ها را خوب بشویید و خشک کنید، سپس پوستشان را بکنید و با رنده درشت رنده کنید و با هم مخلوط کنید. شما می‌توانید از سیب شیرین یا ترش بر حسب سلیقه خود استفاده کنید.

نکته: اگر می‌خواهید مربا طعمی ملس داشته باشد، از سیب‌های ترش و شیرین استفاده کنید.

مرحله دوم
پس از رنده کردن، سیب و هویج‌ها را در یک قابلمه ریخته و با کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر سیب‌ها آبدار بودند، نیازی به اضافه کردن آب نیست زیرا خودشان آب می‌اندازند.

نکته: هر چه سیب‌ها آبدارتر باشند، طعم مربا لذیذتر خواهد شد.

مرحله سوم
پس از ده دقیقه که سیب‌ها آب انداختند، شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند، سپس اجازه دهید مواد به جوش بیایند و شکر خوب در آب سیب و هویج حل شود.

مرحله چهارم
حالا ۶ یا ۷ عدد هل را سوراخ کرده یا از هل ساییده شده به مقدار یک قاشق چایخوری استفاده کنید و آن را به مخلوط اضافه کنید، سپس هم بزنید تا عطر هل در همه مواد پخش شود.

مرحله پنجم
مقداری زعفران را با کمی آب جوش روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. سپس گلاب و زعفران دم‌کرده را برای افزودن عطر و طعم بهتر و رنگ جذاب‌تر به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم
یک پرتقال را خوب بشویید و پوست نارنجی آن را با رنده ریز بگیرید. دقت کنید که به پوست سفید پرتقال نرسید زیرا باعث تلخی مربا می‌شود و عطر آن را از بین می‌برد.

نکته: اگر پرتقال در دسترس نبود، می‌توانید از آب نصف لیموی تازه استفاده کنید.

مرحله هفتم
وقتی مربا به غلظت دلخواه رسید، پوست پرتقال رنده شده و خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید. سپس دمکنی را بگذارید و اجازه دهید از ده دقیقه تا یک ربع دیگر دم بکشد.

مرحله هشتم
بعد از پختن، مربا را از روی حرارت برداشته و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. سپس مربا را در یک ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و یک شب بدون درب در یخچال قرار دهید.

مرحله نهم
بعد از یک شب درب شیشه‌ها را ببندید و دوباره در یخچال بگذارید. سپس برای صبحانه، مربای سیب و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و کنار کره و نان تازه سرو کنید.

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل