بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

مرغ اسفناج پهلو؛ یک غذای شمالی پرطرفدار

“`html

غذاهایی که با مرغ تهیه می‌شود بسیار متنوع‌اند، اما یکی از خوشمزه‌ترین آنها مرغ اسفناج پهلو است. این غذا اصالتاً متعلق به شمال کشور است و کافیست یک بار آن را امتحان کنید تا به طرفداران این غذا بپیوندید. مرغ اسفناج پهلو را می‌توان با گوشت قرمز هم تهیه کرد، اما در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه این غذای خوشمزه با مرغ را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ اسفناج پهلو

برای تهیه این غذای خوشمزه برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

مرغ ۴ تکه
اسفناج تازه نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه مرغ اسفناج پهلو

برای تهیه مرغ اسفناج پهلو باید مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: مرغ را مزه‌دار کنید

در ابتدا تکه‌های مرغ را در یک ظرف قرار دهید و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید. سپس زعفران دم کرده را بریزید و مرغ‌ها را خوب مخلوط کنید تا تمام‌مواد به آن عطر و طعم ببخشند. ظرف را در یخچال بگذارید و بگذارید برای ۲ ساعت بماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمی زیتون

مرحله دوم: مرغ را سرخ کنید

در این مرحله مقداری روغن در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مرغ‌ها را در تابه بریزید و بگذارید سرخ شوند. وقتی هر دو طرف مرغ‌ها سرخ شد، آنها را از تابه خارج کنید.

مرحله سوم: پیاز را طلایی کنید

یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در همان تابه که مرغ‌ها را سرخ کرده‌اید، تفت دهید. بعد از اینکه کمی پیازها نرم شدند، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیده مرغ و اسفناج

مرحله

“““html

سوم: سس را آماده کنید

وقتی پیازها طلایی شدند، یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی و یک قاشق غذاخوری رب انار اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا سس به جوش بیاید.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب بدون دود و منقل

مرحله چهارم: مرغ را با سس بپزید

مرغ‌های سرخ شده را در یک قابلمه بچینید. وقتی سس به جوش آمد، آن را روی مرغ‌ها بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید سس غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: علت ترک خوردن کباب کوبیده و راه‌های جلوگیری از آن

مرحله پنجم: اسفناج را بپزید

اسفناج‌ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بخارپز کنید. سپس یک پیاز را خرد کرده و سیرها را رنده کنید. در یک تابه روغن بریزید و پیاز و سیر رنده‌شده را با نمک و زردچوبه تفت دهید.

بعد از کمی تفت دادن، یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی و یک قاشق غذاخوری رب انار اضافه کنید و هم بزنید. سپس اسفناج پخته شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند. در آخر زعفران را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.

بیشتر بخوانید: بهترین کاربرد ادویه‌های مختلف در آشپزی که باید بدانید

مرحله ششم: مرغ و اسفناج را ترکیب کنید

اسفناج مزه‌دار شده را به مرغ‌ها اضافه نمایید و بگذارید نیم ساعت با هم بپزند. سپس این غذا را در ظرف مورد نظر با برنج کته سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسفناج پلو با رب انار

نکات تکمیلی برای تهیه مرغ اسفناج پهلو:

  • برای تهیه زعفران دم‌کرده غلیظ، ابتدا زعفران را بسابید و برای هر یک قاشق چای‌خوری زعفران، دو قاشق سوپ‌خوری آب جوش و دو تکه یخ اضافه کنید. سپس زعفران را در یک ظرف دربسته در فریزر نگه‌دارید. زمان استفاده بگذارید تا به دمای محیط برسد.
  • بهتر است از رب انار ملس استفاده کنید، اما می‌توانید رب انار شیرین نیز به دلخواه اضافه کنید.
  • برای شستن اسفناج، چند دقیقه آن را در آب بخیسانید تا شن‌ها جدا شوند.
  • بهتر است اسفناج را زمانی که خیس است نمی‌شود خرد کرد تا مواد مغذی‌اش خارج نشود.
  • سعی کنید از اسفناج‌های بزرگ و تیره استفاده نکنید.
  • اسفناج را به اندازه‌های ۴ سانتی‌متری خرد کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی مرغ اسفناج پهلو را به شما معرفی کردیم. حتماً این غذای خوشمزه شمالی را امتحان کنید و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل