“`html
ساخت انواع غذاهای ارزان و کم هزینه به این معنی نیست که هر روز باید از غذاهای تکراری یا بیمزه استفاده کنید. در بسیاری از دستورهای غذایی خوشمزه و محبوب میتوانید از گوشت و مرغ صرفنظر کنید و این غذاها را با مواد اولیه ساده و ارزان تهیه کنید. در این مقاله از بلاگ رضیم شما با لیست دستورهای غذاهای کم هزینه برای شام و ناهار آشنا خواهید شد.
انواع غذای کم هزینه و ارزان
اگر به دنبال تهیه غذاهای ساده و خوشمزه بدون گوشت و مرغ هستید یا میخواهید با لیست غذاهای کم هزینه برای مهمانی و دورهمی آشنا شوید، در ادامه این بخش پیشنهادات جالبی برای شما داریم.
۱- املت
املت یکی از غذاهای محبوب، ارزان و البته متنوع است که میتوانید آن را به شیوههای مختلف درست کنید. سادهترین دستور املت فقط نیاز به تخم مرغ و گوجه فرنگی دارد.
برخی افراد برای تهیه املت ساده، مقداری پیاز داغ، فلفل دلمهای و رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنند. طعم املت با نان تازه و سبزی خوردن آنقدر دلچسب است که میتوانید از این غذای راحت برای شام یا ناهار هم استفاده کنید.
برای مشاهده دستور املت میتوانید روی لینک رسپی املت کلیک کنید.
۲- باقلا قاتق
باقلا قاتق یک غذای معروف شمالی است که برای تهیه آن از نوعی باقلای مخصوص به نام پاچ باقلا استفاده میشود. برای تهیه این غذا کافی است سیر و شوید را با زردچوبه در کره تفت دهید و سپس باقالا را اضافه کنید.
پس از چند دقیقه، باید آب و سایر ادویهها را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش به غلظت دلخواه برسد، سپس تخممرغ را اضافه کنید. تهیه این غذا فقط نیم ساعت زمان میبرد و طعم آن در کنار سالاد شیرازی و زیتون پرورده بینظیر است.
برای خواندن دستور باقلا قاتق به طور کامل میتوانید روی لینک مقاله رسپی باقلا قاتق کلیک کنید.
۳- کوکوی پیازچه
اگر میخواهید غذایی ساده با حداقل مواد و بهترین طعم درست کنید، کوکوی پیازچه گزینه عالی است. برای تهیه این کوکو به مقداری پیازچه، چند تخم مرغ، پیاز، کمی آرد، و همچنین نمک، فلفل و زردچوبه نیاز دارید.
این کوکو بسیار خوشمزه است و میتوانید آن را با گوجه، خیار شور و سبزی خوردن به عنوان شام سرو کنید.
برای مطالعه دقیق دستور کوکوی پیازچه، روی لینک مقاله رسپی کوکوی پیازچه کلیک کنید.
۴- یتیمچه
در فهرست غذاهای ایرانی کم هزینه و ارزان، یتیمچه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است. برای تهیه این غذا نیاز به ترکیب بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و کمی فلفل سیاه و نمک دارید.
“““html
بعضی از افراد به جای بادمجان برای تهیه این غذا از کدو استفاده میکنند. این غذا بدون گوشت، مرغ و تخممرغ درست میشود و برای کسانی که گیاهخوار هستند گزینه مناسبی است.
برای مشاهده دستور پخت یتیمچه به طور دقیق، میتوانید روی لینک رسپی یتیمچه کلیک کنید.
۵- میرزا قاسمی
غذاهای گیلانی تنوع زیادی دارند و بسیاری از آنها بدون گوشت و مرغ و به صورت گیاهی تهیه میشوند. میرزاقاسمی یکی از محبوبترین غذاهای گیلان است که برای درست کردن آن فقط از موادی مانند بادمجان، گوجهفرنگی، سیر، تخممرغ و ادویهها استفاده میشود.
برای خوشرنگ شدن این غذا، بعضی افراد کمی رب گوجهفرنگی اضافه میکنند. اگر میخواهید میرزاقاسمیتان خوشعطر و خوشمزه باشد، بهتر است از بادمجان کبابی استفاده کنید.
برای دیدن دستور تهیه میرزاقاسمی، میتوانید روی لینک رسپی میرزا قاسمی کلیک کنید.
۶- فلافل
فلافل یک غذای ساده و ارزان برای مهمانیها است که با مواد اولیه سادهای درست میشود، اما بسیار خوشمزه و محبوب است. برای تهیه فلافل باید از ترکیب نخود، سیبزمینی، پیاز، سیر و ادویههای مختلف استفاده کنید.
بعضی افراد در دستور فلافل از سیبزمینی استفاده نمیکنند، اما راز خوشمزه و ترد شدن فلافل در اضافه کردن یک سیبزمینی است. با این روش، فلافلتان مثل فلافلهای بیرون ترد و خوشمزه خواهد شد.
برای دیدن دستور تهیه فلافل به طور کامل، میتوانید روی لینک رسپی فلافل خانگی کلیک کنید.
۷- کوکو سبزی
یکی دیگر از غذاهای محبوب و خوشمزه در لیست غذاهای ساده و ارزان، کوکو سبزی است. برای تهیه کوکو سبزی، تنها به مقداری سبزی مخصوص کوکو، تخممرغ و کمی نمک، فلفل و زردچوبه نیاز دارید.
برخی افراد در این کوکو از کمی زرشک و گردوی خرد شده هم استفاده میکنند که در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.
برای دیدن دستور تهیه کوکو سبزی، میتوانید روی لینک رسپی کوکو سبزی کلیک کنید.
۸- کوکو سیبزمینی
یک غذای ساده و بیزحمت دیگر که در لیست غذاهای ارزان و کمهزینه قرار دارد، کوکو سیبزمینی است. برای تهیه این غذا فقط نیاز دارید که از ترکیب سیبزمینی پخته یا خام با تخممرغ و چاشنیهای مختلف استفاده کنید.
“““html
کوکو سیب زمینی درست کردن خیلی کار راحتی است و میتوانید آن را با گوجهفرنگی، کاهو و خیارشور سرو کنید و به صورت ساندویچی بخورید.
برای مشاهده کامل رسپی کوکو سیب زمینی، میتوانید روی لینک رسپی کوکو سیب زمینی کلیک کنید.
۹- کال کباب
کال کباب یکی دیگر از غذاهای خوشمزه گیلانی است که برای تهیه آن از بادمجان کبابی و گردوی میکس شده استفاده میشود. بعضیها کال کباب را به عنوان پیش غذا و برخی دیگر به عنوان غذای اصلی مصرف میکنند.
برای تهیه کال کباب، باید از سبزیجات معطر شمالی به همراه بادمجان دودی، رب انار، آب انار و گردوی میکس شده استفاده کنید.
برای خواندن رسپی کال کباب، میتوانید روی لینک مقاله رسپی کال کباب کلیک کنید.
۱۰- کوکو سویا
سویا یک جایگزین بسیار سالم و مقوی برای گوشت است و پروتئین و آهن زیادی دارد و میتواند بخشی از مواد معدنی که بدنتان نیاز دارد را تأمین کند. درست کردن کوکوی سویا در خانه خیلی راحت است و میتوانید با مواد ساده تهیهاش کنید.
برای خواندن رسپی کوکو سویا، میتوانید روی لینک مقاله رسپی کوکو سویا کلیک کنید.
۱۲- کوکو بادمجان
اگر به فکر تهیه یک غذای کمهزینه و جدید هستید، کوکوی بادمجان گزینه خوبی است. برای درست کردن این کوکو، به چند عدد بادمجان کبابی، سیر، تخممرغ و آرد سوخاری نیاز دارید.
تهیه کوکو بادمجان خیلی آسان است و طعم آن با همه کوکوهایی که تا حالا خوردهاید متفاوت خواهد بود.
برای خواندن رسپی کوکو بادمجان، میتوانید روی لینک مقاله رسپی کوکو بادمجان کلیک کنید.
۱۳- کله جوش
کله جوش یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولاً در شهرهای مختلف به روشهای متفاوتی تهیه میشود. اصفهانیها برای درست کردن کله جوش از کشک، گردو و نعنا خشک استفاده میکنند.
در برخی مناطق مانند تبریز و زنجان، به این غذا کمی گوشت چرخکرده اضافه میکنند و در کرمان کمی گوجهفرنگی میریزند. مهم نیست کله جوش را به چه صورت تهیه کنید، همیشه خوشمزه است.
“““html
سبکی و با چه موادی تهیه میکنید، این غذا به هر روشی که درست شود، بسیار خوشمزه است و مطمئن باشید از خوردن آن لذت خواهید برد.
برای خواندن رسپی کله جوش میتوانید روی لینک مقاله رسپی کله جوش کلیک کنید.
۱۴- دو پیازه آلو
در لیست غذاهای ساده و ارزان، دوپیازه آلو یک غذای خیلی خاص و خوشمزه است. برای درست کردن این غذا، برخلاف اسمش، از ترکیب سیبزمینی، پیاز، رب گوجه و ادویههای مختلف استفاده میشود.
جالب است بدانید که مردم شیرازی به سیبزمینی، آلو میگویند و به همین دلیل این غذا به نام دو پیازه آلو شناخته میشود.
برای خواندن رسپی دو پیازه آلو میتوانید روی لینک مقاله رسپی دو پیازه آلو کلیک کنید.
۱۵- خوراک لوبیا چیتی
لوبیا چیتی یکی از مفیدترین و پرطرفدارترین حبوبات است که فیبر و پروتئین زیادی دارد. برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی، تنها به مقداری لوبیا چیتی، سیبزمینی، قارچ، سیر، هویج، رب گوجهفرنگی و ادویههای مختلف نیاز دارید. این غذا بسیار مقوی است و میتوانید از آن برای همه وعدههای غذایی استفاده کنید.
برای خواندن رسپی خوراک لوبیا چیتی میتوانید روی لینک مقاله رسپی خوراک لوبیا چیتی کلیک کنید.
۱۶- دمی گوجه
اگر در فکر درست کردن یک غذای ساده برای ناهار هستید، بهتر است همین حالا دست به کار شوید و دمی گوجه را آماده کنید. رسپی دمی گوجه یا همان استانبولی خیلی راحت است و میتوانید این غذا را با گوشت یا بدون گوشت درست کنید.
ترکیب گوجهفرنگی تازه به همراه پیاز و ادویههای مختلف در این غذا موجب میشود تا به طرز شگفتانگیزی خوشمزه به نظر برسد.
برای خواندن رسپی دمی گوجه میتوانید روی لینک مقاله رسپی دمی گوجه کلیک کنید.
۱۷- قاطی پلو
قاطی پلو هم یکی دیگر از غذاهای کم هزینه و ارزان است که برای تهیه آن تنها از سبزیجات خرد شده با برنج استفاده میشود. طعم این غذا خیلی خوب است و معمولاً به روشهای مختلفی درست میشود.
برای تهیه قاطی پلو میتوانید از مرغ و گوشت هم استفاده کنید، اما اگر میخواهید هزینهها را کاهش دهید، میتوانید این غذا را به صورت کاملاً گیاهی آماده کنید.
برای خواندن رسپی قاطی پلو میتوانید روی لینک مقاله رسپی قاطی پلو کلیک کنید.
“““html
۱۸- کشک بادمجان
کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و ارزان است. برای درست کردن این غذا میتوانید از بادمجان کبابی یا سرخشده استفاده کنید. اما بهترین روش این است که هر دو نوع بادمجان را کنار هم استفاده کنید. افزودن کشک محلی و نعنا داغ به این غذا آن را خوشمزهتر میکند.
برای دریافت دستور تهیه کشک بادمجان، میتوانید روی لینک مقاله رسپی کشک بادمجان کلیک کنید.
۱۹- خوراک عدسی
عدسی یکی دیگر از غذاهای سنتی ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد و بسیار مقوی است. برای تهیه این غذا از عدس، رب گوجهفرنگی، پیاز، سیبزمینی و چاشنیهای مختلف استفاده میشود.
این غذا سرشار از فیبر و آهن است و برای گیاهخواران یا کسانی که به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستند، گزینه مناسبی به حساب میآید.
برای دریافت دستور تهیه خوراک عدسی، میتوانید روی لینک مقاله رسپی عدسی کلیک کنید.
۲۰- سیرابیج
سیرابیج یکی از غذاهای خوشمزه شمال ایران است که با برگ سیر تازه تهیه میشود. برای درست کردن آن، برگ سیر را خوب میشویید و خرد میکنید، سپس در روغن سرخ کرده و بعد از مزهدار کردن آن با چاشنیهای مختلف، یک تخممرغ به آن اضافه میکنید.
برای دریافت دستور تهیه سیرابیج، میتوانید روی لینک مقاله رسپی سیرابیج کلیک کنید.
۲۱- نرگسی
نرگسی یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب اسفناج و تخممرغ تهیه میشود. برای خوشمزهتر کردن این غذا، میتوان کمی پیاز داغ و سیر داغ به آن اضافه کرد.
برای دریافت دستور تهیه نرگسی، میتوانید روی لینک مقاله رسپی نرگسی کلیک کنید.
۲۲- یرالما یومورتا
یرالما یومورتا یکی دیگر از ساندویچهای سنتی ایرانی به خصوص از ارومیه است، که برای تهیه آن از موادی مثل سیبزمینی، تخممرغ، نان سنگک، گشنیز، جعفری، کره، خیار شور و گوجهفرنگی استفاده میشود. در این غذا، سیبزمینی و تخممرغ را میپزید و آن را کنار سبزی، خیار شور، گوجه و نان سنگک تازه سرو میکنید.
“““html
برای خواندن رسپی یرالما یومورتا میتوانید روی لینک مقاله رسپی یرالما یومورتا کلیک کنید.
۲۳- سمبوسه
اگر به دنبال یک غذای ساده و خوشمزه برای مهمانها هستید، سمبوسه گزینهی عالیای است. برای تهیهی آن فقط به نان لواش نیاز دارید و میتوانید داخل سمبوسه را با سیبزمینی، سبزیجات معطر و کمی گوشت چرخ کرده پر کنید.
برای خواندن رسپی سمبوسه میتوانید روی لینک مقاله رسپی سمبوسه کلیک کنید.
۲۴- سوسیس بندری
سوسیس بندری یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای ایرانی است که خیلیها آن را بیشتر از غذاهای گرانقیمت دوست دارند. برای درست کردن این غذای عالی فقط نیاز دارید به سوسیس آلمانی، پیاز، رب گوجه و ادویههای مختلف.
برای مطالعه رسپی سوسیس بندری میتوانید روی لینک مقاله رسپی سوسیس بندری کلیک کنید.
۲۵- کتلت سویا
کتلت سویا یکی از غذاهای خوشمزهای است که میتوانید بدون گوشت تهیه کنید. برای این کار از سیبزمینی، پیاز، سویا، سیر، تخم مرغ، هویج و ادویههای مختلف استفاده کنید. بهتر است از سویای ریز استفاده کرده یا آن را در غذاساز خرد کنید تا تلخی آن کمتر شود.
برای خواندن رسپی کتلت سویا میتوانید روی لینک مقاله رسپی کتلت سویا کلیک کنید.
۲۶- اشکنه
اشکنه یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که معمولاً به روشهای مختلفی تهیه میشود و به خراسان تعلق دارد. این غذا خیلی سریع آماده میشود و میتوانید آن را برای شام یا ناهار سرو کنید.
برای خواندن رسپی اشکنه میتوانید روی لینک مقاله رسپی اشکنه کلیک کنید.
۲۷- سیبزمینی شکمپر
اگر در فکر درست کردن…
“““html
اگر دنبال یک غذای ارزان و شیک هستید، میتوانید سیبزمینی شکمپر را امتحان کنید. برای درست کردن این غذا، میتوانید از ترکیب گوشت چرخکرده، قارچ، فلفل دلمهای رنگی، پیازچه و پنیر پیتزا استفاده کنید. همچنین اگر مایل باشید، میتوانید از سبزیجات مختلف به جای گوشت چرخکرده هم بهره ببرید.
برای دسترسی به رسپی سیبزمینی شکمپر، میتوانید روی لینک مقاله رسپی سیبزمینی شکمپر کلیک کنید.
۲۸- حمص
غذای بعدی که به شما پیشنهاد میدهیم، حمص است. حمص یک پیشغذای معروف عربی است که از نخود پخته، سیر، ارده، آبلیمو و چاشنیهای مختلف درست میشود. این غذا نرم و لطیف است و معمولاً با نان سرخشده و سبزیجات سرو میشود.
برای مطالعه رسپی حمص میتوانید روی لینک مقاله رسپی حمص کلیک کنید.
۲۹- کوکوی تره
کوکوی تره یکی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که آن را با تره خردشده، سیبزمینی، تخممرغ، پودر گشنیز و چاشنیهای مختلف درست میکنند. این کوکو طعم خوبی دارد و میتوانید آن را با خیارشور، گوجهفرنگی و کاهو نوش جان کنید.
برای مطالعه رسپی کوکوی تره میتوانید روی لینک مقاله رسپی کوکوی تره کلیک کنید.
۳۰- خاویار بادمجان
خاویار بادمجان که بعضی به آن خوراک بادمجان یا کنسرو بادمجان هم میگویند، یک غذای سنتی از کشور روسیه است. در روسیه به این غذا ایگرا میگویند، اما اکنون در ایران به روشهای مختلف تهیه شده و بسیار محبوب است.
این غذا خوشمزه و لذیذ است و مواد لازم آن شامل بادمجان، گوجهفرنگی، پیاز، سیر و فلفل و ادویهجات میباشد. برای پخت این غذا، زمان زیادی لازم ندارید و کافیست فقط بادمجان داشته باشید، چون بقیه مواد معمولاً در خانه موجود هستند.
مراحل تهیه خاویار بادمجان
مراحل تهیه خاویار بادمجان به این صورت است:
- بادمجانها را میتوان به دو روش آماده کرد: یکی کبابی و دیگری آبپز. اگر بادمجانها را روی ذغال کباب کنید، طعم بسیار خوبی خواهد داشت. در غیر این صورت، میتوانید آنها را آبپز کنید.
- بعد از اینکه بادمجانها کبابی یا آبپز شدند، اجازه دهید کمی سرد شوند. سپس پوست آنها را به دقت جدا کرده و آنها را با گوشتکوب کاملاً له کنید. باید دقت کنید که پوست بادمجانها کاملاً جدا شود، چون روی طعم نهایی خاویار بادمجان تأثیر میگذارد.
- سپس سیر، پیاز و گوجهفرنگیها را…
“““html
را خرد کنید و آنها را با روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی کمی تفت دهید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و لذیذ روسیهای روی لینک رسپی خاویار بادمجان کلیک کنید.
۳۱- کوکوی قارچ
کوکوها تنوع بسیار زیادی دارند و شما با انواع سبزیجات دلخواهتان میتوانید کوکوی مد نظر خود را تهیه و نوش جان کنید. کوکوی قارچ نیز یکی از متفاوتترین و خوشمزهترین کوکوهایی است که برای گیاهخواران یک وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی به حساب میآید.
مراحل تهیه کوکوی قارچ
مراحل تهیه کوکوی قارچ به شرح زیر است:
- سیبزمینیها را بشویید، پوست بگیرید و به چند قسمت برش زنید. آنها را درون قابلمه مناسب بریزید. مقداری نمک و آب به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهید تا سیبزمینیها کاملا بپزند و نرم شوند و آب درون قابلمه تبخیر شود. سیبزمینیها را از روی حرارت بردارید درون ظرف دیگری بریزید. کمی زمان دهید تا سیبزمینیها خنک شود. سپس با کمک یک چنگال یا گوشتکوب سیبزمینیها را پوره کنید.
- حال قارچها را بشویید و آنها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید. قارچهای خرد شده را درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
- مدام قارچها را به هم زنید تا آب اضافیشان گرفته شود و قارچها تغییر رنگ دهند. توجه داشته باشید که در این مرحله حرارت نباید کم باشد؛ زیرا قارچها آب میاندازند. برای اینکه قارچها سیاه نشوند در همین مرحله یک قاشق غذاخوری آبلیمو به قارچها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و پرطرفدار روی لینک رسپی کوکوی قارچ کلیک کنید.
۳۲- شامی کباب با سنگدان مرغ
شامی سنگدان مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و اقتصادی ایرانی است که به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. طعم این شامی تفاوت چندانی با شامیهایی که در آن از گوشت قرمز (گوسفندی یا گوساله) استفاده میشود، ندارد. به گونهای که اگر کسی مواد اولیه غذا را نبیند، نمیتواند تشخیص دهد که در این غذا از گوشت قرمز استفاده شده است یا از سنگدان مرغ.
مراحل تهیه شامی کباب با سنگدان مرغ
مراحل تهیه شامی کباب با سنگدان مرغ به شرح زیر است:
- سنگدانهای مرغ را تمیز کنید، بشویید و درون صافی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس با کمک چاقو سنگدانها را به ابعاد کوچکتری برش زنید.
- سیبزمینیها را نیز بشویید و پوست بگیرید. آنها را درون میکسر، خردکن یا چرخ گوشت بریزید و به شکل پوره تبدیل کنید. پوره سیبزمینی را درون صافی کوچکی بریزید و به خوبی آب سیبزمینیها را بگیرید.
- پیاز را هم بشویید و پوست بگیرید. آن را شبیه مرحله قبل درون میکسر، خردکن یا چرخگوشت بریزید و پوره کنید. اگر هیچ کدام از این وسایل را در دسترس ندارید، میتوانید پیاز را با رنده ریز رنده کنید. پیاز پوره شده را درون صافی بریزید و آب آن را به خوبی بگیرید.
- اکنون سنگدانهای خرد شده را درون میکسر یا چرخگوشت بریزید و سنگدانها را پوره کنید.
- سیبزمینی و پیاز پوره شده را درون ظرف مناسبی بریزید. سنگدانهای پوره شده را به آن اضافه کنید. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آرد سوخاری را به موادتان بیفزایید و همه مواد را کمی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و مقوی روی لینک رسپی شامی کباب
“““html
با سنگدان مرغ کلیک کنید.
۳۳- پاستا گوجه فرنگی و اسفناج
پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و کمهزینه است که میتوان به روشهای مختلف تهیه کرد. پاستا گوجه فرنگی و اسفناج، یک نوع پاستای گیاهی است که برای گیاهخواران مناسب است.
در این پاستا از هیچ گوشتی استفاده نمیشود. اگر طعم پیتزای اسفناج را دوست دارید، قطعاً از طعم این غذا هم لذت خواهید برد.
مراحل تهیه پاستا گوجه فرنگی و اسفناج
مراحل تهیه این پاستا به صورت زیر است:
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی و شیشهای شوند.
- سیر را نیز بشویید و پوست بگیرید. با سیر له کن آن را پوره کنید. پوره سیر را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
- در این مرحله، رب گوجه فرنگی را به تابه بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر کند. تفت دادن رب در روغن باعث رنگ بهتر آن میشود.
- حالا گوجه فرنگیها را بشویید و نگینی خرد کنید. آن را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا گوجهها تغییر رنگ دهند. سپس یک پیمانه آب جوش به مواد اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا همه چیز به جوش بیاید.
برای ادامه این دستور خوشمزه، روی لینک رسپی پاستا گوجه فرنگی و اسفناج کلیک کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، به لیستی از غذاهای کمهزینه و ارزان اشاره شده است. اگر میخواهید غذاهایی مقوی و متنوع برای شام و ناهار درست کنید، بهتر است از همین حالا برنامه ریزی کنید و این غذاهای خوشمزه را امتحان کنید.