بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

معنی و مفهوم علائم روی ظروف یکبار مصرف را می دانید ؟

یک کارشناس تغذیه، ویژگی‌ها و نشانه‌های انواع ظروف یک‌بار مصرف بهداشتی را معرفی کرد.

معمار، کارشناس غذا و دارو از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، به مصرف‌کنندگان توصیه کرد که به نشانه‌های اختصاری مثل PE، PP یا PS که در زیر ظروف وجود دارد، توجه کنند.

او ادامه داد: این نشانه‌ها نشان می‌دهند که:

اول اینکه تولیدکننده ظروف می‌خواهد مصرف‌کننده را در رابطه با نوع استفاده از ظروف آگاه کند.

دوم اینکه هر یک از این نشانه‌ها نشان‌دهنده نوع کاربرد و مصرف ظروف یک‌بار مصرف است.

این کارشناس در ادامه انواع ظروف یک‌بار مصرف و کاربردشان را معرفی کرد و گفت:

ظروف پلی اتیلنی (PE) سفید رنگ برای بسته‌بندی و نگهداری روغن، سرکه و محصولات لبنی مانند شیر و دوغ و همچنین برای نگهداری مواد غذایی با حرارت بالا و مرطوب مناسب است.

طبق این گزارش، استفاده از ظروف پلی پروپیلنی (PP) سفید رنگ برای بسته‌بندی محصولات لبنی مانند ماست، خامه و پنیر و همچنین زیتون و مواد غذایی با حرارت بالا و مرطوب بلامانع است و اخیرا در دنیا به جای لیوان‌های یک‌بار مصرف شفاف از لیوان‌های پلی پروپیلنی استفاده می‌شود.

او همچنین اشاره کرد: ظروف پلی استایرنی شفاف که به نام (GPPS) شناخته می‌شوند، برای تولید لیوان و ظروف یک‌بار مصرف مناسب هستند ولی فقط برای مواد غذایی در دمای معمولی توصیه می‌شوند و نمی‌توان از آن‌ها برای نوشیدنی‌های گرم مانند چای، شیرکاکائو و قهوه یا غذاهای با حرارت بالا استفاده کرد.

معمار درباره ظروف پلی استایرنی شفاف گفت: باید از گرم کردن مواد غذایی در این ظروف در مایکروفر خودداری شود.

همچنین ظروف پلی استایرن کریستال برای بسته‌بندی روغن‌های خوراکی، مارگارین و تمامی محصولاتی که رویه خارجی آن‌ها چربی دارد و در تماس با بسته‌بندی است، مناسب نیستند.

این کارشناس آزمایشگاه در ادامه بیان کرد: ظروف پلی استایرنی فوم دار (EPS) و ظروف پلی استایرنی سفید رنگ (HIPS) نباید برای بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی‌هایی که در زمان پر کردن، نگهداری یا مصرف دما بالاتری از 65 درجه سانتی‌گراد دارند، استفاده شوند.

منبع :bornanews.ir

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل