بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

مواد غذایی سرطان زا کدامند؟ (2 نکته مهم)

پژوهشگران در جدیدترین تحقیقات خود متوجه شده‌اند که خوردن غذاهایی که در روغن سرخ می‌شوند، می‌تواند خطر ابتلا به بیماری دیابت را تا دو برابر افزایش دهد.

کارشناسان می‌گویند مواد شیمیایی مضری که در غذاهایی مثل چیپس و مرغ سرخ‌شده وجود دارد، می‌تواند باعث تغییر در سطح قند خون شود و فرد را به دیابت مبتلا کند.

کدام غذاها ممکن است خطر سرطان را افزایش دهند؟

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف غذاهای چرب می‌تواند برای مادران باردار خطر ابتلا به دیابت بارداری را به وجود آورد. اگر این نوع دیابت به موقع تشخیص داده نشود، ممکن است باعث زایمان زودرس یا مشکلات برای نوزاد شود.

کارشناسان به ویژه به افراد توصیه می‌کنند که از خوردن غذاهایی مانند چیپس، املت و مرغ سرخ‌شده خودداری کنند، زیرا این غذاها خطر ابتلا به دیابت را بالا می‌برند.

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل