بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

مواد لازم برای تهیه کوکو زیرهمراحل تهیه کوکو زیره (مرحله به مرحله)

“`html

مواد لازم برای تهیه کوکو زیره

تخم مرغ ۶ عدد آرد ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
زیره پودر شده ۲ قاشق سوپ خوری
گردو پودر شده نصف پیمانه
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کوکو زیره

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.
آرد را روی تخم‌مرغ‌ها الک کنید و دوباره هم بزنید.

پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند.
پنیر خامه‌ای را در یک کاسه دیگر بریزید و گردوی پودر شده را به آن اضافه کنید.
سپس زیره پودر شده را نیز به مخلوط پنیر و گردو اضافه کنید و با چنگال به خوبی مخلوط کنید.

حالا مخلوط پنیر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
یک قاشق روغن در تابه نچسب بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس مواد کوکو را در تابه بریزید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو کاملا پخته شود. بعد از اینکه کوکو خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

شما می‌توانید این کوکو را در فر هم درست کنید. مواد را در قالب چرب شده بریزید و در وسط فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. این کوکو به خاطر زیره‌اش عطر و طعم بسیار خوبی دارد.
کوکو را برش بزنید و در ظرف بگذارید و با سبزیجات تازه میل کنید.

منبع : آکا ایران

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل