بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

مواد لازم برای حلوای کدو حلواییحلوای کدو حلوایی (مرحله به مرحله)

“`html


مواد لازم برای حلوای کدو حلوایی

  • یک عدد کدو حلوایی کوچک (حدود ۴ فنجان کدو خرد شده)
  • ۱ و ۱/۲ فنجان شیر
  • ۲ تا ۳ دانه هل
  • ۲ یا ۳ تکه چوب دارچین کوچک
  • ۱/۴ فنجان کره
  • ۱/۲ فنجان شکر

حلوای کدو حلوایی

دستور تهیه:

برای درست کردن حلوا، ابتدا کدو حلوایی را خوب بشویید، سپس با یک چاقو آن را نصف کنید. دانه‌های داخل آن را دربیاورید و مقداری از آن را که می‌خواهید برای حلوا استفاده کنید، جدا کنید. پوست کدو را بکنید و به قطعات کوچک مربع شکل برش بزنید. این قطعات را در یک قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید تا روی کدوهای خرد شده را بپوشاند، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بپزد. هر از گاهی به آن سری بزنید.

می‌توانید به جای آب، از شیر نیز استفاده کنید. کدوها را با شیر در قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. دانه‌های هل و چوب دارچین را به کدو اضافه کنید و بپزید تا کدو کاملاً نرم شود و عطر هل و دارچین بلند شود.

وقتی کدوها نرم شدند، با یک چنگال آن‌ها را تست کنید و هل و دارچین را از قابلمه دربیاورید. سپس اجازه دهید کدوها کمی خنک شوند و بعد آن‌ها را در غذاساز بریزید. غذاساز را روشن کنید تا کدوها به شکل پوره درآیند. همچنین می‌توانید از چنگال یا گوشکوب برقی برای له کردن کدو استفاده کنید.

حالا پوره کدو را دوباره به قابلمه برگردانید و حرارت را کم کنید. به مقدار دلخواه شکر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. اگر پوره خیلی شل است، می‌توانید کمی بیشتر بپزید تا سفت‌تر شود.

در این مرحله، کره را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم آب کنید و دانه‌های هل را به آن اضافه کنید. سپس آن را به پوره کدو اضافه کنید. ماهیتابه را روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا حلوا ته نگیرد.

بهتر است از تابه نچسب استفاده کنید. حلوا را حرارت دهید و هم بزنید تا بافت آن چسبنده و متراکم شود. اگر دوست دارید حلوا خیلی غلیظ شود، می‌توانید آن را بیشتر روی حرارت نگه دارید. توجه داشته باشید که حلوا بعد از سرد شدن سفت‌تر می‌شود.

در این مرحله، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید حلوا خنک شود. حالا دسر خوشمزه شما آماده است. می‌توانید حلوا را به تکه‌های مساوی در کاغذ مخصوص بریزید و آن را با دارچین یا گردو تزئین کنید و همراه با خانواده با یک چای خوش‌رنگ و داغ نوش جان کنید.

شما می‌توانید حلای کدو حلوایی را با آرد نیز درست کنید که بستگی به سلیقه شما دارد.

نکته: برای راحتی بیشتر و جلوگیری از ته‌گرفتن و سوختن حلوا، بهتر است از تابه تفلون و نچسب استفاده کنید. پوره حلوا را تا زمانی که غلیظ شود باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد. به‌جای کدو حلوایی می‌توانید از کدو تنبل استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

۱۰ غذای ساده ولی خوشمزه با قارچ

۸ فایده تازه کشف شده کدو حلوایی

دستور تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل