آموزش آبگوشت باقلا

آبگوشت باقلا یکی از غذاهای معروف و سنتی شهر شوشتر است. می‌توانید این غذا را با گوشت مرغ هم درست کنید. در ادامه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا طرز تهیه آبگوشت باقلا را به صورت کامل و مرحله به مرحله برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم
لپه باقلا ۲ لیوان
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۴ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
دارچین، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی

آموزش آبگوشت باقلا

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت باقالای خوشمزه ابتدا از شب قبل، لپه باقلا را در یک کاسه آب بخیسانید. سپس پیازها را پوست کنید و به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید. کمی روغن و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. بگذارید چند دقیقه تفت بخورد تا پیازها نرم و شفاف شوند. سپس کمی زردچوبه بیفزایید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله سوم

حال سیرها را رنده کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. بعد، گوجه فرنگی‌ها را پوست کرده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس گوجه‌فرنگی را به همراه گوشت به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

مواد را چند دقیقه تفت دهید. حال کمی دارچین، زردچوبه، ادویه کاری و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌ها کامل آزاد شود. سپس ۶ لیوان آب جوش به قابلمه بیفزایید.

مرحله پنجم

درپوش قابلمه را بگذارید و بگذارید گوشت به آرامی به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. در این حین، لیمو عمانی‌ها را با یک چنگال سوراخ کنید و در یک لیوان آب داغ قرار دهید تا تلخی‌شان گرفته شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه گوشت نیم‌پز شد، باقلا را آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید. لیمو عمانی را هم آبکشی کرده و همراه با مقداری نمک به قابلمه بیفزایید. سپس اجازه دهید گوشت و باقلا کامل بپزند.

مرحله هفتم

بعد از گذشت یک ساعت دیگر، آبگوشت آماده است. اگر آب درون قابلمه زیاد بود، حرارت را افزایش دهید تا سریعتر تبخیر شود. در نهایت، آبگوشت را در ظرف دلخواهتان بریزید و با نان سنگک سرو کنید.