آموزش آبگوشت کشک

آبگوشت کشک یکی از انواع آبگوشت‌های خوشمزه ایرانی است که روش‌های مختلفی برای تهیه دارد. برای یادگیری این آموزش آشپزی با رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت آبگوشتی ۴۰۰ گرم
نخود ½ پیمانه
لوبیا سفید ½ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
کشک ½ پیمانه
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
بادمجان (اختیاری) ۱ عدد
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت کشک

مرحله اول

برای درست کردن آبگوشت کشک مجلسی، نخود و لوبیا سفید را از شب قبل در دو کاسه جدا قرار می‌دهیم تا نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود. اگر امکان دارد، آب کاسه‌ها را چند بار عوض می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، کمی روغن در یک قابلمه می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. سپس گوشت را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. بعد از آن، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

تفت دادن گوشت را ادامه می‌دهیم تا ادویه‌ها خوب با هم ترکیب شوند. سپس نخود و لوبیا سفید را بعد از آبکشی به قابلمه اضافه کرده و پیاز را همراه با ۸ پیمانه آب جوش به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

اگر می‌خواهیم بادمجان هم به این آبگوشت اضافه کنیم، ابتدا بادمجان‌ها را پوست می‌گیریم و بعد از خرد کردن، به قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آبگوشت جا بیفتد. وقتی گوشت کاملاً پخته شد، کشک را اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا کشک را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شود. به دلیل اینکه کشک خود نمک دارد، پس از اضافه کردن آن باید طعم آبگوشت را بچشیم و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنیم.

مرحله ششم

بعد از اینکه آبگوشت جا افتاد، نعنا خشک را با ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع در یک تابه تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شود. سپس این ترکیب را به آبگوشت اضافه می‌کنیم. در نهایت، آبگوشت کشک را با نان سنگک تازه سرو می‌کنیم.