آموزش تهیه آش کدو سبز
آش کدو سبز یک نوع غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. برای یادگیری دستور پخت این غذا، در ادامه با وبسایت رضیم همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر | |
کدو سبز | ۳ کیلوگرم |
برنج | ۱٫۵ پیمانه |
نخود | ۱ پیمانه |
گوشت گوسفندی | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
پیاز داغ | ۶ قاشق غذاخوری |
کشک | ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت آش کدو سبز
مرحله اول
برای درست کردن آش کدو سبز سنتی ابتدا برنج را با کمی نمک و آب ولرم خیس میکنیم. سپس، کدو سبزها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد میکنیم. در ادامه، پیازها را خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه میپزیم.
مرحله دوم
وقتی پیازها کمی نرم شدند، کدو سبز خرد شده را به آن اضافه میکنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز میریزیم. خوب هم میزنیم تا همه چیز مخلوط شود، سپس دو پیمانه آب اضافه میکنیم و میگذاریم کدو به خوبی بپزد.
مرحله سوم
در این مرحله، برنج را با کمی نمک و آب در یک قابلمه جداگانه میپزیم تا کاملاً بپزد و نرم شود. همچنین گوشت را به همراه زردچوبه و یک پیاز کوچک جداگانه میپزیم و کنار میگذاریم. در انتها، نخود را هم میپزیم.
مرحله چهارم
حالا نخود را با گوشت میکوبیم تا خوب له شوند. سپس، این مخلوط را به قابلمه حاوی کدو سبز اضافه میکنیم. اگر آش غلیظ شد، یک پیمانه آب جوش به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
وقتی آش کمی غلیظ شد، از یک سمت هم میزنیم تا کشدار شود. سپس پیاز داغ را به آن اضافه کرده و طعم آش را میچشیم. اگر آش کمنمک بود، مقداری نمک و ادویه به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
وقتی آش کاملاً کشدار و مخلوط شد، کشک را اضافه میکنیم و اگر دوست داریم، میتوانیم مقداری نعناع داغ نیز به آش اضافه کنیم. در پایان، آش را در ظرف سرو میکشیم و با کشک و پیاز داغ تزیین میکنیم.