آش گوشت بوشهری را یاد بگیرید

آش یکی از غذاهای سنتی و معروف ایرانی است که در روزهای سرد سال به عنوان ناهار یا شام طرفداران زیادی دارد. اگر شما هم از آشپزی لذت می‌برید و به دنبال تهیه یک غذای گرم و خوشمزه هستید، درست کردن این آش گوشت را از دست ندهید. آش گوشت از مواد غذایی خوشمزه و سالم تشکیل شده و به خاطر خواص فوق‌العاده‌ای که دارد، انتخاب خوبی برای روزهایی است که احساس خوبی ندارید. پیشنهاد می‌شود که در طول هفته حداقل یک بار این غذا را درست کنید تا ویتامین و پروتئین لازم بدنتان تأمین شود. نکته‌ای که در تهیه این غذا اهمیت دارد، صبر و علاقه به آشپزی است. اگر امروز وقت آزاد دارید و می‌خواهید غذایی مقوی و خوشمزه برای خود و خانواده‌تان درست کنید، پیشنهاد می‌کنیم خرید سبزی تازه را در اولویت قرار دهید و برای تهیه این آش اقدام کنید. بگذارید عطر سبزی تازه در خانه بپیچد و همه اعضای خانواده را برای نشستن سر سفره خوشحال کند. بهتر است این آش را با نان سنگک داغ سرو کنید تا لذت آن بیشتر شود. به خاطر داشتن گوشت و برنج، این غذا یک وعده کامل و مغذی است و برای مراسم‌های مذهبی هم انتخاب خوبی به شمار می‌آید. عطر و طعم دلپذیر آن می‌تواند مهمانان شما را شاد کند. برای تهیه این آش گوشت خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی 400 گرم
لوبیا قرمز 1.5 پیمانه
برنج 1 پیمانه
سبزی آشی 1.5 پیمانه
پیاز 3 عدد
آب نارنج 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و دارچین به مقدار کافی
روغن به مقدار کافی

نحوه پخت آش گوشت بوشهری

مرحله اول

برای تهیه آش گوشت خوشمزه، ابتدا گوشت گوسفندی را داخل یک قابلمه آب بریزید و همراه آن کمی زردچوبه، نمک و یک قاشق آب نارنج اضافه کنید. سپس همه مواد را به خوبی هم بزنید تا عطر و طعم آنها به گوشت نفوذ کند.

مرحله دوم

بعد از اینکه گوشت پخته شد (این زمان معمولاً بین 3 تا 4 ساعت طول می‌کشد)، آن را از روی حرارت بردارید و به مختصری ریش ریش کنید. همچنین لوبیا را از چند ساعت قبل (حدود 10 تا 12 ساعت) در آب خیس کنید.

مرحله سوم

سپس لوبیا را همراه با 2 پیمانه آب در یک قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا بپزد. بعد از…