آموزش ادویه پلو با تن ماهی

ادویه پلو با تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که در استان‌های جنوبی کشورمان بیشتر تهیه می‌شود. در ادامه می‌توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا را در سایت آموزشی رضیم مشاهده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
ادویه پلوی ۱ قاشق غذاخوری
تن ماهی ۲ عدد
کنسرو نخود فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کره یا روغن به مقدار لازم

آموزش ادویه پلو با تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه ادویه پلو با تن ماهی، ابتدا برنج را در یک کاسه آب بخیسانید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. بگذارید برنج به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد، البته این زمان ممکن است با توجه به تازگی برنج متفاوت باشد.

مرحله دوم

در این مرحله، تن ماهی‌ها را به همراه مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مطمئن شوید تازه هستند. همچنین یک قابلمه دیگر را تا نیمه با آب پر کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.

مرحله سوم

به آب جوش آمده یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. سپس برنج را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه در آب جوش بماند تا نرم شود.

مرحله چهارم

زمانی که دانه‌های برنج نرم شدند، آن را آبکشی کنید. سپس تن ماهی را از قوطی خارج کرده و روغن اضافی آن را دور بریزید و محتویات را در یک کاسه بریزید.

مرحله پنجم

نخود فرنگی پخته شده را به تن ماهی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس یک قابلمه مناسب برای پخت انتخاب کنید و چند قاشق روغن در آن بریزید. در ادامه، می‌توانید یک تکه نان یا چند ورقه سیب‌زمینی در کف قابلمه قرار دهید.

مرحله ششم

روی ته‌دیگ را با کمی برنج بپوشانید. سپس مقداری از ترکیب تن ماهی و نخود فرنگی را روی برنج بریزید. کمی ادویه پلویی روی مواد بریزید و دوباره یک لایه برنج به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هفتم

به همین ترتیب، تمام مواد را لایه‌لایه در قابلمه قرار دهید. سپس یک دم‌کنی روی درب قابلمه بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به خوبی دم بکشد.

مرحله هشتم

پس از آنکه برنج به طور کامل دم کشید، مواد را به آرامی در قابلمه مخلوط کنید تا یکنواخت شود. در نهایت، پلو را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با ترشی نوش جان کنید.