آموزش اردور بادمجان

اردورها غذاهای کوچکی هستند که معمولاً قبل از غذای اصلی سرو می‌شوند. در اینجا طرز تهیه یک اردور خوشمزه با بادمجان و مرغ را یاد می‌گیریم. ما اینجا از بادمجان سرخ شده استفاده می‌کنیم، اما اگر دوست دارید طعمی دودی داشته باشید، می‌توانید از بادمجان‌های کبابی استفاده کنید. این اردور را می‌توانید به شکل‌های مختلفی سرو کنید، حتی داخل تارت‌های کوچک یا نان‌هایی که خودتان درست کرده‌اید. این غذا گزینه خوبی برای مهمانی‌ها و جشن‌هاست و می‌تواند به عنوان عصرانه یا پیش غذا ارائه شود. برای یادگیری مراحل تهیه این اردور خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان نگینی خرد شده یک و نیم پیمانه
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
هویج ریز خرد شده یک و نیم پیمانه
سینه مرغ آب پز ۱ عدد
پیاز داغ سرخ شده ۱ پیمانه
گردوی نگینی خرد شده نیم پیمانه
سبزی معطر گشنیز و جعفری ۱ پیمانه
ماست موسیر به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
بادمجان سرخ شده جهت تزیین ۲ عدد
سس مایونز به دلخواه یک سوم پیمانه

آموزش اردور بادمجان

مرحله اول

برای تهیه این پیش غذای خوشمزه، ابتدا بادمجان‌ها را می‌شوییم و پوست می‌گیریم. سپس آنها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. هویج را هم جداگانه شسته و به صورت نگینی خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل دلمه‌ای را نیز شسته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. دو عدد بادمجان را برای تزیین کنار می‌گذاریم، این دو عدد را شسته و با پوست برش می‌زنیم. سپس برای اینکه تلخی آنها گرفته شود، در کمی آب و نمک خیس می‌کنیم.

“““html

گرفته شود.

مرحله سوم آموزش اردور بادمجان

پس از نیم ساعت استراحت، بادمجان‌ها را آبکش کرده و در یک تابه با کمی روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بادمجان‌های کوچک خرد شده را نمک زده و نیم ساعت کنار می‌گذاریم تا تلخی آنها برطرف شود. سپس آنها را می‌شوییم و در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله چهارم

حال یک تابه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم. بادمجان‌ها را درون تابه تفت می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا سرخ شوند. بادمجان‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و دوباره تابه را با روغن روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، هویج‌ها را در تابه سرخ می‌کنیم تا خوب سرخ شوند. سپس فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و آنها را هم تفت می‌دهیم و کنار می‌گذاریم. دو پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و بعد به صورت خلالی خرد می‌کنیم.

مرحله ششم

یک تابه دیگر را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم. وقتی که روغن داغ شد، پیازها را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند. می‌توانید به جای سرخ کردن پیاز، از پیاز داغ‌های فریزری یا آماده نیز استفاده کنید.

مرحله هفتم

یک پیاز دیگر را شسته و پوست می‌کنیم. سپس کمی از آن را خرد کرده و در یک قابلمه کوچک با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا پیازها تفت داده شده و نرم شوند. سپس سینه مرغ و ادویه را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا بوی مرغ گرفته شود.

مرحله هشتم

حالا کمی آب به قابلمه اضافه می‌کنیم تا سینه مرغ به آرامی پخته شود. وقتی که مرغ پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. سپس یک تابه برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.

مرحله نهم

سپس سینه مرغ خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگش عوض شده و طلایی شود. سپس آنها را از تابه خارج می‌کنیم. دلیل اینکه همه مواد جداگانه تفت داده می‌شوند، این است که طعم‌ها یکدیگر را تحت تأثیر قرار ندهند.

مرحله دهم

یک کاسه برمی‌داریم و همه مواد را درون آن می‌ریزیم. سپس آنها را با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه‌ای تقریباً چسبناک به دست بیاید. ماست موسیر و در صورت دلخواه سس مایونز را به مواد اضافه می‌کنیم تا غلظت و رنگ آن به سالاد الویه نزدیک شود.

مرحله یازدهم

سپس مواد را درون ظرف مناسب سرو می‌ریزیم. برای تزیین، می‌توانیم داخل یک کاسه بزرگ را با کمی آب مرطوب کنیم. سپس کیسه فریزری یا سلفون را باز کرده و کف کاسه قرار می‌دهیم تا داخل کاسه را کامل بپوشاند.

مرحله دوازدهم

بادمجان‌های ورقه‌ای سرخ شده را کف کاسه می‌چینیم. سپس مایه اردور را درون آن می‌ریزیم و کمی فشرده می‌کنیم. حدود یک ربع ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا به هم بچسبند و بعد به آرامی آن را درون یک ظرف مناسب برمی‌گردانیم و نایلون‌ها را جدا می‌کنیم.