“`html
آموزش استرامبولی
استرامبولی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایتالیایی است. این غذا مانند اشترودل درست میشود اما با یک خمیر تازه که با ژامبون یا گوشت سرخ شده، پنیر و سبزیجات دلخواه پر میشود. سپس این خمیر را به شکل رول میبندیم و داخل فر میگذاریم تا بپزد. بعد از پخت، آن را به تکههای کوچک برش میزنیم. این تکهها میتوانند به عنوان یک نوع فینگر فود در جشنها و مهمانیها سرو شوند یا به عنوان پیش غذا در مراسم مختلف ارائه شوند. همچنین میتوان آن را به عنوان یک وعده شام در خانواده نیز میل کرد. برای خمیر استرامبولی میتوانید از خمیر جادویی یا خمیر نان بربری و باگت استفاده کنید. اما مهم است که مواد داخل آن زیاد باشد تا وقتی رول میشود، طعم خوبی به خود بگیرد. در غیر این صورت، ممکن است فقط مانند نان پخته شود و طعم خاصی نداشته باشد. این غذا علاوه بر خوشمزگی، تهیهاش خیلی هم ساده است. برای دیدن مراحل کامل آموزش استرامبولی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم استرامبولی | |
مواد لازم برای خمیر | |
آب گرم | ۱ پیمانه |
مخمر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
روغن مایع یا زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد | ۳ الی ۴ پیمانه |
مواد استرامبولی | |
ژامبون | ۳۰۰ گرم |
پپرونی | ۳۰۰ گرم |
پنیر | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
فلفل و آویشن | به مقدار لازم |
آموزش استرامبولی
مرحله اول
برای تهیه استرامبولی خوشمزه، ابتدا یک کاسه نسبتا کوچک بردارید و مخمر و شکر را درون آن بریزید. سپس آب گرم را اضافه کنید و بگذارید این مخلوط حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا فعال شود.
مرحله دوم
در این مرحله، یک کاسه دیگر آماده کنید. روغن و مایه مخمر را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس آرد را به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا وقتی که یک خمیر نرم و چسبناک به دست بیاید. روی خمیر را با سلفون یا نایلون بپوشانید و…
“““html
میپوشانیم و در جای گرم استراحت میدهیم.
مرحله سوم
حدود ۱ ساعت به خمیر استراحت میدهیم تا ور بیاید. سپس با دست پف خمیر را گرفته و حدود ۱۰ دقیقه ورز میدهیم. بعد از آن، خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و در یک ظرف مناسب میگذاریم. روی آن را میپوشانیم و مجدداً ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم.
مرحله چهارم
روی سطح کاری که داریم، کمی آرد میپاشیم. خمیر را به شکل مستطیل باز میکنیم. سپس روی خمیر را با سس گوجهفرنگی میپوشانیم. بعد از آن، ژامبون، پپرونی و پنیر پیتزا را روی سس میریزیم. سپس خمیر را به صورت لوله، رول میکنیم.
مرحله پنجم
خمیر را اینطور رول میکنیم که محتویاتش درونش بماند. انتهای دو طرف لوله را هم میبندیم تا مواد از آن بیرون نزنند. سپس سینی فر را بر میداریم و کف آن کاغذ روغنی میگذاریم. روی کاغذ را کمی روغن میزنیم.
مرحله ششم
سپس ساندویچها یا رولها را درون سینی قرار میدهیم و با چاقو روی آنها را به صورت کج برش میزنیم تا بخار داخل خمیرها بتواند خارج شود. بعد فر را با حرارت ۲۰۰ درجه از قبل روشن میکنیم تا گرم شود. تخممرغ را در یک کاسه کوچک میشکنیم.
مرحله هفتم
سپس با چنگال آن را هم میزنیم تا نرم شود. کمی آب هم به آن اضافه میکنیم. بعد با برس، روی ساندویچها را رومال کرده و آنها را در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم به مدت ۳۰ دقیقه تا پخته شوند.
مرحله هشتم
پس از پخت، سینی فر را از فر بیرون میآوریم و حدود ۲۰ دقیقه میگذاریم تا خنک شود. سپس با عرض ۳ تا ۴ سانتیمتر برش میزنیم و درون ظرف مناسب در کنار سسهای دلخواه سرو میکنیم.