آموزش استیک مرغ

استیک مرغ یکی از غذاهای بین‌المللی محبوب و بسیار خوشمزه است که از گوشت مرغ تهیه می‌شود. برای طعم دادن به این استیک می‌توانیم از انواع ادویه‌ها و چاشنی‌ها بر اساس سلیقه خود استفاده کنیم. برای دیدن آموزش مرحله به مرحله تهیه استیک مرغ، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
شکر قهوه‌ای ۱ قاشق مرباخوری
رزماری نصف شاخه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل سفید و فلفل قرمز به مقدار کافی
روغن و زنجبیل به مقدار کافی

آموزش استیک مرغ

مرحله اول

برای تهیه استیک مرغ، ابتدا استخوان‌های موجود در سینه مرغ را خارج می‌کنیم و سپس سینه مرغ را با یک چاقوی تیز از عرض به دو تکه تقسیم می‌کنیم. اگر دوست دارید استیک شما نازک‌تر باشد، می‌توانید آن را به سه تکه تقسیم کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، گوشت مرغ را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب پیاز را روی گوشت مرغ می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا بوی زهم مرغ گرفته شود. بعد از این، روغن زیتون را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید سس سویا را به همراه مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، پودر زنجفیل، شکر قهوه‌ای و نصف قاشق مرباخوری نمک به کاسه مرغ اضافه کنیم. همچنین سیر رنده شده و رزماری را هم به مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

شکر قهوه‌ای باعث می‌شود که استیک مرغ طعم و رنگ بهتری بگیرد. در این مرحله، باید مواد را خوب با هم مخلوط کنیم تا همه طعم‌ها به گوشت مرغ نفوذ کند.