“`html
آموزش اسفناج پلو با مرغ
اسفناج پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که روشهای مختلفی برای پخت دارد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | نیم کیلو گرم |
پیاز | ۲ عدد |
برنج | دو و نیم پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران | کمی |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
شوید خشک | یک چهارم پیمانه |
سیر رنده شده | ۱ قاشق چای خوری |
رب انار | ۴ قاشق غذا خوری |
روغن | به مقدار لازم |
سینه مرغ | ۱ عدد |
آموزش اسفناج پلو با مرغ
مرحله اول
برای تهیه اسفناج پلو با مرغ، اول از همه پیازها را میشوییم و پوست میگیریم. بعد آنها را به صورت مکعبی خرد میکنیم. یک قابلمه را برداشته و مقداری روغن در آن ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. پیازها را به داخل قابلمه میریزیم و تفت میدهیم تا نرم و طلایی شوند.
مرحله دوم
در این مرحله سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم. سپس زردچوبه، فلفل، نمک و سیر را به مرغ میزنیم. همچنین میتوانیم یک هویج را به صورت مکعبی خرد کرده و به آن اضافه کنیم.
مرحله سوم
یک لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و درب آن را میگذاریم تا مرغ بپزد. وقتی مرغ پخت و آب آن تمام شد، قابلمه را از روی حرارت بر میداریم. سپس یک تابه دیگر برداشته و اسفناجها را خرد کرده و در آن میریزیم.
مرحله چهارم
تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا اسفناجها با آب خودشان بپزند و آب آنها کشیده شود. بعد شوید خشک و رب انار را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. اگر رب انار ترش باشد، میتوانید مقدار کمتری از آن استفاده کنید.
مرحله پنجم
اسفناجها را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم…
“““html
ما یک قابلمه را پر از آب میکنیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا بجوشد. سپس مقداری نمک و روغن به آن اضافه میکنیم و برنجی که دو ساعت قبل با آب و نمک خیساندهایم را آبکش میکنیم.
مرحله ششم
بعد از آن، برنج آبکششده را به آب در حال جوش میریزیم و منتظر میمانیم تا برنج بپزد. وقتی برنج نیمپز شد، آن را دوباره آبکش میکنیم. یک کاسه برمیداریم و زرده تخممرغ، ماست و زعفران را در آن میریزیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید و هیچ لختهای در آن نباشد.
مرحله هفتم
در این مرحله، دو کفگیر از برنج آبکش شده را به مخلوط تخممرغی اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم. سپس یک قابلمه مناسب برمیداریم و کمی روغن را در کف آن میمالیم. بعد از آن، مقداری از مخلوط تخممرغی را در کف قابلمه میریزیم.
مرحله هشتم
حالا این مخلوط را به خوبی پخش میکنیم تا تهدیگ خوشمزهای داشته باشیم. سپس بقیه برنج و مواد مرغ و مخلوط اسفناج را به صورت لایهلایه در قابلمه قرار میدهیم. در آخر، کمی کره را به روش بنماری ذوب کرده و به برنج اضافه میکنیم.
مرحله نهم
در پایان، مقداری زعفران دمکشیده را روی برنج میریزیم و قابلمه را روی شعله ملایم قرار میدهیم. سپس درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم تا برنج با حرارت کم دم بکشد. بعد از گذشت ۴۰ دقیقه، اسفناج پلو ما آماده است.