آموزش تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی
اسفناج پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی ایران است که در مهمانیها سرو میشود. این غذا سرشار از مواد غذایی خوب است و به خانواده کمک میکند تا اسفناج را در وعدههای غذایی خود بگنجانند. اسفناج حاوی ویتامینها و مواد معدنی مفیدی مثل آهن و کلسیم است و برای رشد کودکان بسیار خوب است. این غذا در شهرهای مختلف ایران به روشهای متفاوتی تهیه میشود. اسفناج پلو با گوشت قلقلی پر از طعم و خاص است و میتواند یک وعده غذایی کامل باشد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این غذا، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
برنج آبکش شده | ۲ پیمانه |
اسفناج خرد شده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
شوید خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران | ۴ قاشق غذا خوری |
زردچوبه | نصف قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل | ۱ قاشق چای خوری |
گرد غوره | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای قلقلی های شکم پر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز رنده شده و آب گرفته | ۱ عدد |
آرد نخودچی | ۱ قاشق غذا خوری |
سیر رنده شده | ۱ الی ۲ حبه |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل | ۱ قاشق چای خوری |
چاشنی گوشت | ۱ قاشق چای خوری |
گردو و آلو | برای داخل قلقلی ها به مقدار لازم |
آموزش اسفناج پلو با گوشت قلقلی
مرحله اول
برای درست کردن اسفناج پلوی خوشمزه با گوشت قلقلی، اول از همه مواد لازم برای قلقلیها را به جز گردو و آلو داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس مواد را به خوبی هم میزنیم تا کاملاً مخلوط و یکنواخت شوند.
مرحله دوم
حالا مایه گوشت قلقلی را برای ۱۰ دقیقه ورز میدهیم. در این مرحله، درون هر قلقلی کمی گردو و آلو قرار میدهیم و با دست آنها را به شکل قلقلی درمیآوریم و در یک سینی میچینیم.
مرحله سوم
سینی پر از قلقلیها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم. بعد از این مدت، یک تابه را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. سپس قلقلیها را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی و خوشرنگ شوند.
مرحله چهارم
حالا یک تابه دیگر را با کمی روغن گرم میکنیم. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. وقتی پیازها طلایی شدند، اسفناجهای خرد شده را روی آن میریزیم و اجازه میدهیم تا آب اسفناجها بخار شود و به همراه پیاز خوب سرخ شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، گرد غوره، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را خوب تفت میدهیم. سپس قلقلیهای نیمه سرخ شده را به مخلوط اضافه میکنیم و همه چیز را به هم میزنیم. حالا نوبت اضافه کردن زعفران است.
مرحله ششم
حرارت را کمی کم میکنیم و بعد از کمی تفت دادن، زیر اجاق را خاموش میکنیم. حالا لایه لایه مخلوط قلقلی و اسفناج را با برنج پخته شده در یک قابلمه میریزیم تا اسفناج پلو دم بکشد. سپس آن را در ظرف دلخواه سرو میکنیم.