آموزش تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی

اسفناج پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی ایران است که در مهمانی‌ها سرو می‌شود. این غذا سرشار از مواد غذایی خوب است و به خانواده کمک می‌کند تا اسفناج را در وعده‌های غذایی خود بگنجانند. اسفناج حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مفیدی مثل آهن و کلسیم است و برای رشد کودکان بسیار خوب است. این غذا در شهرهای مختلف ایران به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. اسفناج پلو با گوشت قلقلی پر از طعم و خاص است و می‌تواند یک وعده غذایی کامل باشد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این غذا، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“`html
مواد لازم برای ۳ نفر
برنج آبکش شده ۲ پیمانه
اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
شوید خشک ۱ قاشق غذا خوری
زعفران ۴ قاشق غذا خوری
زردچوبه نصف قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل ۱ قاشق چای خوری
گرد غوره ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای قلقلی های شکم پر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته ۱ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذا خوری
سیر رنده شده ۱ الی ۲ حبه
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل ۱ قاشق چای خوری
چاشنی گوشت ۱ قاشق چای خوری
گردو و آلو برای داخل قلقلی ها به مقدار لازم

آموزش اسفناج پلو با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای درست کردن اسفناج پلوی خوشمزه با گوشت قلقلی، اول از همه مواد لازم برای قلقلی‌ها را به جز گردو و آلو داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس مواد را به خوبی هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط و یکنواخت شوند.

مرحله دوم

حالا مایه گوشت قلقلی را برای ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم. در این مرحله، درون هر قلقلی کمی گردو و آلو قرار می‌دهیم و با دست آن‌ها را به شکل قلقلی درمی‌آوریم و در یک سینی می‌چینیم.

مرحله سوم

سینی پر از قلقلی‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم. بعد از این مدت، یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس قلقلی‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی و خوش‌رنگ شوند.

مرحله چهارم

حالا یک تابه دیگر را با کمی روغن گرم می‌کنیم. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. وقتی پیازها طلایی شدند، اسفناج‌های خرد شده را روی آن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا آب اسفناج‌ها بخار شود و به همراه پیاز خوب سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، گرد غوره، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را خوب تفت می‌دهیم. سپس قلقلی‌های نیمه سرخ شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و همه چیز را به هم می‌زنیم. حالا نوبت اضافه کردن زعفران است.

مرحله ششم

حرارت را کمی کم می‌کنیم و بعد از کمی تفت دادن، زیر اجاق را خاموش می‌کنیم. حالا لایه لایه مخلوط قلقلی و اسفناج را با برنج پخته شده در یک قابلمه می‌ریزیم تا اسفناج پلو دم بکشد. سپس آن را در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم.