“`html
آموزش اسنک پیتزایی
اسنک یک نوع ساندویچ است که در بسته بندی تهیه میشود و برای درست کردن آن میتوان از دستگاههای اسنکساز یا ساندویچساز و نان تست استفاده کرد. داخل این اسنکها را میتوان با هر چیزی که دوست داریم پر کرد. به همین دلیل، نام اسنک به مواد داخل آن وابسته است. در این دستور، ما از موادی مثل گوشت چرخکرده، قارچ و فلفل دلمهای به همراه کمی پنیر پیتزا داخل اسنک استفاده میکنیم. این غذا را میتوان در مهمانیها و جشنها به عنوان فنگر فود سرو کرد. همچنین بهتر است مقداری پودر آویشن به مواد اضافه کنیم و مهمانها میتوانند اسنکها را با هر سس دلخواهی تزئین کنند.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
نان تست | به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
گوجهفرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
پودر آویشن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
سس کچاپ | به مقدار لازم |
سس مایونز | به مقدار لازم |
سس کچاپ | به مقدار لازم |
دستور پخت اسنک پیتزایی
مرحله اول
برای درست کردن اسنک پیتزایی خوشمزه، ابتدا پیاز را خوب بشویید و رنده کنید. سپس آن را به گوشت چرخکرده اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. قارچها را هم بشویید و سپس رنده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، یک تابه بدون روغن روی حرارت بگذارید و قارچها را در آن تفت دهید تا آبشان تبخیر شود. سپس آنها را کنار بگذارید. یک تابه دیگر بردارید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود.
مرحله سوم
حالا مخلوط گوشت و پیاز را در تابه بریزید و شروع به تفت دادن کنید. فلفل دلمهای را بشویید و رنده کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید تا کمی سرخ شود. سپس گوجهفرنگیها را هم رنده کرده و به مخلوط بیفزایید.
مرحله چهارم
حالا کمی صبر کنید تا…
“““html
تا زمانی که آب آن گرفته شود و گوشت به طور کامل بپزد، قارچهایی که آبشان گرفته شده را به آن اضافه میکنیم. سپس ادویهها، رب گوجهفرنگی و نمک را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، حرارت را خاموش میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، قسمتهای خشک دور نان تست را جدا میکنیم. سپس نان تست را در دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم. بعد، مواد گوشتی را روی نان میریزیم. کمی پنیر پیتزا روی مواد میپاشیم و نان دیگری را روی آن میگذاریم.
مرحله ششم
سپس درب دستگاه را میبندیم و حدود ۶ دقیقه صبر میکنیم تا آماده شود (بیشتر دستگاهها به صورت اتوماتیک کار میکنند). سپس روی آن را با سس خردل، سس مایونز و کچاپ میپوشانیم. کمی پودر آویشن روی آن میپاشیم و سرو میکنیم.