آموزش اسکون شکلات و نارگیل

اسکون شکلات و نارگیل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که بافتی نرم و لطیف دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این دستور، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم اسکون شکلات و نارگیل
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره سرد ۸۰ گرم
شیر نارگیل ¾ لیوان
عصاره وانیل ۳ قطره
پودر نارگیل ۱ لیوان
تکه های شکلات ½ لیوان
مواد لازم رویه اسکون
پودر نارگیل به مقدار کافی
مواد لازم کرم نارگیل
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری

آموزش اسکون شکلات و نارگیل

مرحله اول

برای درست کردن اسکون شکلات و نارگیل خوشمزه، ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس آرد را از یک الک رد کرده و به آن بیکینگ پودر، شکر و نمک اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، چند بار دستگاه غذاساز را روشن می‌کنیم تا مواد خشک با هم مخلوط شوند و یکدست گردند. بعد از آن، کره را به اندازه‌های کوچک برش داده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. دوباره کمی هم می‌زنیم تا مخلوط به صورت مقدار کمی شبیه خورده نان درآید.

مرحله سوم

حالا شیر نارگیل و عصاره وانیل را به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خمیر به طور کامل جمع شود. سپس خمیر را از دستگاه خارج کرده و در یک کاسه مناسب می‌گذاریم و پودر نارگیل را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا همه چیز به خوبی مخلوط شود. سپس روی میز کار کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن می‌گذاریم.

مرحله پنجم

خمیر را با دست به خوبی ورز می‌دهیم و آن را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. سپس هر قسمت را به شکل مستطیل به ضخامت ۱ سانتی‌متر و عرض ۳ سانتی‌متر می‌سازیم و آن را به شکل مثلث برش می‌زنیم.

مرحله ششم

حالا با استفاده از یک برس، روی خمیرها را با شیر نارگیل می‌پوشانیم. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرها را با فاصله در سینی قرار می‌دهیم. در نهایت، سینی را در طبقه وسط فر می‌گذاریم.

مرحله هفتم

اجازه می‌دهیم اسکون‌ها برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بمانند تا خوب بپزند. در این مدت، یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کمی پودر نارگیل درون آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم.

مرحله هشتم

پودر نارگیل را تا زمانی که قهوه‌ای و برشته شود به آرامی تفت می‌دهیم. بعد از این که برشته شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم سرد شود. بعد از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله نهم

اکنون اسکون‌ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و روی یک توری می‌گذاریم تا کاملاً خنک شوند. در همین حین، به تهیه کرم نارگیل می‌پردازیم. شیر نارگیل و عصاره وانیل را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دهم

سپس، پودر قند را الک کرده و با همزن برقی به خوبی هم می‌زنیم تا قوام بگیرد. وقتی اسکون‌ها سرد شدند، آن‌ها را ابتدا در کرم نارگیل می‌زنیم و سپس در پودر نارگیل غلت می‌زنیم. نوش جان.