“`html
آموزش اشترودل گوشت و سبزیجات
اشترودل نوعی نان خوشمزه و مغزدار است که با خمیر مایه درست میشود و هیچ نوع پفکننده شیمیایی در آن استفاده نمیشود. این نان را میتوان بسته به مواد داخلش، در وعدههای مختلفی مانند صبحانه، عصرانه یا حتی به عنوان غذا و پیشغذا در مهمانیها سرو کرد. اشترودل گوشت و سبزیجات از گوشت پخته، مرغ و سبزیجات مختلف درست میشود. همچنین، برای گیاهخواران، میتوانیم از قارچ تفتداده به جای گوشت استفاده کنیم. اشترودل را میتوان به صورت کوچک تهیه کرده و به عنوان فینگر فود هم سرو کرد. برای یادگیری مراحل کامل و جزئیات تهیه اشترودل گوشت و سبزیجات، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم اشترودل گوشت و سبزیجات | |
آرد نان فانتزی | ۳۰۰ گرم |
خمیر مایه خشک و فوری | ۳ گرم |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۲ قاشق مربا خوری |
شیر یا آب | ۱۳۰ گرم |
کره یا روغن مایع | ۵۰ گرم |
مواد میانی | |
گوشت تکه یا مرغ پخته شده و تکه شده | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۱ عدد |
بروکلی و گل کلم خرد شده | ۱ کاسه |
گوجه و خیار | از هر کدام ۱ عدد |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
شوید تازه خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش اشترودل گوشت و سبزیجات
مرحله اول
برای درست کردن اشترودل گوشت خوشمزه با سبزیجات، ابتدا آرد را الک میکنیم و در یک کاسه میریزیم. سپس خمیر مایه، شکر و نمک را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. حالا شیر یا آب سرد را کمکم به مخلوط اضافه کرده و به هم میزنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود.
مرحله دوم
سپس کره نرم شده را که در دمای اتاق قرار دادهایم، به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم. خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با دست ورز میدهیم تا خوب چسبندگی آن گرفته شود و به یک خمیر نرم و یکدست تبدیل شود.
“““html
دست یا همزن را برای ورز دادن خمیر استفاده میکنیم. اگر خمیر به خوبی ورز داده شود، سطح آن صاف و یکنواخت میشود.
آموزش اشترودل گوشت و سبزیجات
خمیر باید یکدست باشد، به گونهای که اگر آن را با دست بکشیم، پاره نشود. بعد از اینکه ورز دادن کامل شد، ته کاسه را چرب میکنیم و خمیر را به شکل یک توپ درمیآوریم. روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و کنار میگذاریم تا به مدت ۲ ساعت استراحت کند.
مرحله چهارم
زمان استراحت بسته به دمای آشپزخانه ممکن است کمتر یا بیشتر شود. در این فاصله، مواد میانی را آماده میکنیم. ابتدا یک کاسه برداشته و خامه، شوید و سیر رنده شده را داخل آن میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله پنجم
سپس این مخلوط را کنار میگذاریم. گوشتهای پخته را به قطعات کوچک خرد میکنیم. در ادامه یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و کمی کره در آن میریزیم. سپس گوشتها را داخل تابه تفت میدهیم. هویج را به صورت نگینی خرد میکنیم.
آموزش اشترودل گوشت و سبزیجات
بروکلی و گل کلم را نیز خرد کرده و به گوشت اضافه میکنیم و تفت میزنیم. ادویهها را به آن اضافه کرده و مزهدار میکنیم. سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، پف آن را با دست میگیریم.
مرحله هفتم
سپس یک تکه کوچک از خمیر را جدا کرده و داخل کیسه فریزر میگذاریم تا خشک نشود. بقیه خمیر را به شکل بیضی باز میکنیم. سس خامه تهیه شده را روی خمیر میریزیم. سپس بقیه مواد میانی را روی آن میگذاریم و خمیر را جمع میکنیم.
مرحله هشتم
آن تکهای که قبلاً جدا کرده بودیم را به شکل مستطیل کشیده و به نوارهایی برش میزنیم. این نوارها را به دلخواه روی سطح اشترودل قرار میدهیم. روی خمیر را با پلاستیک میپوشانیم و اجازه میدهیم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر استراحت کند.
آموزش اشترودل گوشت و سبزیجات
زرده تخممرغ را با کمی زعفران و یک قاشق شیره یا عسل مخلوط میکنیم و روی خمیر را رومال میزنیم. سپس آن را در فر گرم قرار میدهیم و در دمای ۲۰۵ درجه سانتیگراد حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم. بعد از پخت، از فر خارج کرده و به دلخواه برش میزنیم و سرو میکنیم.