“`html
آموزش اشکنه شنبلیله
اشکنه شنبلیله یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه می شود. اگر می خواهید طرز تهیه آن را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم ببینید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
شنبلیله خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
فلفل سبز تند | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش اشکنه شنبلیله
مرحله اول
برای درست کردن اشکنه شنبلیله خوشمزه، اول پیاز را به قطعات ریزی خرد می کنیم. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم میگذاریم و پیاز خرد شده را با کمی روغن به آن اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.
مرحله دوم
بعد از اینکه پیاز نرم و شفاف شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر هم تفت میدهیم. سپس آرد را به قابلمه میافزاییم و به خوبی هم میزنیم تا خامی آن گرفته شود.
مرحله سوم
در این مرحله، شنبلیله خشک را آسیاب میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا با بقیه مواد ترکیب شود. دقت کنید که شنبلیله را بیش از حد تفت ندهید زیرا احتمال دارد تلخ شود.
مرحله چهارم
پس از تفت دادن شنبلیله، یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم تا با مواد دیگر مخلوط شود. بعد از اینکه آرد به طور کامل در آب حل شد، دو لیوان دیگر آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، سیبزمینی را پوست کرده و به قطعات درشتی خرد میکنیم، سپس به قابلمه اضافه میکنیم. در ادامه، درب قابلمه را میگذاریم و میگذاریم سیبزمینی کاملاً بپزد و شنبلیله جا بیفتد.
مرحله ششم
بعد از اینکه سیبزمینی کاملاً پخته شد، تخممرغها را در قابلمه میشکنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند. وقتی تخممرغها پختند، اشکنه را در ظرف سرو میریزیم و به همراه نان سرو میکنیم.