آموزش املت ترکیهای
املتها از گذشته به عنوان صبحانه یا حتی شام محبوب بودهاند. املتها با توجه به موادی که در آنها استفاده میشود، متفاوتاند. املت ترکیهای یک املت سبزیجات تند است که با سبزیجات دلخواه، انواع فلفل تازه و گوجه درست میشود. این املت بسیار خوشمزه و طعمدهندهای متفاوت دارد. نکته جالب این املت این است که به جای تخممرغ، از پنیر پیتزا یا هر پنیر کشدار دیگری استفاده میشود. بافت آن شبیه املتهای معمولی است اما طعمش واقعا خاص و عالی است. میتوانید این املت را در کنار نانهای مختلف به عنوان صبحانه یا شام سرو کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله املت ترکیهای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ تا ۲ نفر | |
گوجه | ۲ تا ۳ عدد |
فلفل قرمز و سبز | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | نصف ۱ عدد |
سیر | ۱ تا ۲ حبه |
کره | ۵۰ گرم |
پنیر پیتزا، موزارلا یا هر پنیر کشدار | به مقدار لازم |
نمک و پودربیبر و آویشن | به مقدار لازم |
آموزش املت ترکیهای
مرحله اول
برای درست کردن املت خوشمزه به سبک ترکی، اول از همه فلفل دلمهای را بشویید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس فلفلهای قرمز و سبز را هم به قطعات ریز خرد کنید. گوجهها را هم بشویید و ریز ریز کنید.
مرحله دوم
سیر را ریز کنید یا رنده کنید. یک تابه بردارید و کره را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. سپس سبزیجات را به آن اضافه کرده و تفت دهید. درب تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد.
مرحله سوم
اگر دوست دارید میتوانید تخممرغ یا هر سبزیجات دیگری که میخواهید به این املت اضافه کنید، اما در روش اصلی آن تخممرغ وجود ندارد. وقتی سبزیجات و گوجهها خوب پخته شدند و آب آنها تقریباً کشیده شد، پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
پس از اضافه کردن پنیر، درب تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود. سپس املت را کمی هم بزنید و ادویهها و نمک را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خوب مزهدار شود. پس از آن از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.