آموزش املت شاک شوکا

املت شاک شوکا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب مدیترانه‌ای است که با مواد مختلفی درست می‌شود. این املت هم مثل بقیه املت‌ها معمولاً به عنوان صبحانه یا میان‌وعده سرو می‌شود. این غذا به طور اصلی متعلق به تونس است و چون طعم عالی و محبوبیت زیادی دارد، در کشورهای دیگر هم شناخته شده است. به‌خاطر داشتن مواد غذایی محبوب، این املت گزینه‌ای خوب برای ذائقه ایرانی‌ها نیز هست. این غذا شباهت‌های زیادی به املت‌های ایرانی دارد، ولی برخی از مواد آن متفاوت است. برای یادگیری طرز تهیه این غذا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ 4 عدد
قارچ ½ پیمانه
فلفل سبز تند 1 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد کوچک
گوجه‌فرنگی 4 عدد
جعفری 1 دسته کوچک
پنیر فتا 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد کوچک
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
زیره 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

دستور پخت املت شاک شوکا

مرحله اول

برای درست کردن املت شاک شوکا ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و پوست آن‌ها را می‌گیریم و به صورت ریز رنده می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس قارچ‌ها را هم شسته و پوست آن‌ها را هم می‌گیریم و به صورت ورقه‌ای روی تخته آشپزخانه خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز را نیز می‌پزیم و به سایز کوچک خرد می‌کنیم و به مخلوط اضافه می‌کنیم.