“`html
آموزش املت منه من
املت منه من یکی از انواع املت های خوشمزه و رنگارنگ بین المللی است که با مواد مختلف تهیه میشود. این غذا معمولاً به عنوان صبحانه سرو میشود و ریشه آن به کشور ترکیه برمیگردد. این صبحانه در ترکیه خیلی محبوب است و اگر به آنجا رفته باشید، حتماً آن را در منوی هتلها و رستورانها دیدهاید. املت منه من شباهت زیادی به املت گوجهفرنگی ایرانیها دارد، با این تفاوت که در آن علاوه بر تخممرغ و گوجهفرنگی، فلفل سبز و انواع سبزیجات نیز استفاده میشود. همچنین در برخی مواقع از سوجوک، که نوعی سوسیس ترکی است، نیز در آن استفاده میشود. تمامی این مواد با هم ترکیب شده و طعمی فوقالعاده خوشمزه به وجود میآورند. برای یادگیری پخت این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
تخممرغ | 5 عدد |
گوجهفرنگی | 6 عدد |
فلفل سبز | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
پونه خشک | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت املت منه من
مرحله اول
برای شروع، پیاز را به شکل نگینی یا خلالی خرد میکنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم میگذاریم و کمی روغن در آن میریزیم. منتظر میمانیم تا روغن داغ شود.
مرحله دوم
پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. سپس فلفل سبز را به صورت نگینی خرد میکنیم و به تابه میافزاییم. این ترکیب را به مدت 10 دقیقه سرخ میکنیم.
مرحله سوم
وقتی فلفل سبز خوب سرخ شد، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم تا با ادویهها خوب مخلوط شوند.
مرحله چهارم
حالا پوست گوجهفرنگیها را گرفته و آنها را رنده میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. باید بگذاریم گوجهفرنگیها خوب تفت بخورند تا آب اضافیشان گرفته شود و شروع به روغن انداختن کنند.
مرحله پنجم
در این حین، تخممرغها را در یک کاسه میشکنیم و با چنگال هم میزنیم تا یکدست شوند. وقتی گوجهفرنگیها خوب سرخ شدند، اگر دوست داشتیم میتوانیم یک قاشق کوچک رب گوجهفرنگی هم به آنها اضافه کنیم.
مرحله ششم
اضافه کردن رب گوجهفرنگی باعث میشود که املت هم خوشرنگتر شود و هم طعم بهتری بگیرد و مزهاش بسیار لذیذ خواهد بود.
“““html
برای اینکه طعم غذا بهتر شود، باید رب گوجه فرنگی را خوب تفت بدهیم. این کار باعث میشود رب به رنگ زیبا درآمده و طعم و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله هفتم
بعد از اینکه رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد، تخم مرغها را به تابه اضافه میکنیم و بهخوبی هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس اجازه میدهیم تا تخممرغها کاملاً سفت شوند و بپزند.
مرحله هشتم
البته مدت زمان پخت تخممرغها بستگی به سلیقه خود ما دارد. اگر دوست داریم تخممرغها نرمتر باشند، بهتر است املت را بیش از حد روی حرارت نگه نداریم تا تخممرغها کامل سفت نشوند.
مرحله نهم
در حین پخت تخممرغها، مقداری نمک و ادویه برای املت اضافه میکنیم. وقتی املت آماده شد، مقداری سبزی خشک را به آن اضافه میکنیم و سپس املت را داخل ظرف میکشیم و کنار آن نان تازه سرو میکنیم.