طرز تهیه املت نودل
املت نودل یکی از املتهای خوشمزه و معروف است که معمولاً به عنوان صبحانه سرو میشود. برای یادگیری طرز تهیه این وعده غذایی ساده و خوشمزه، با ما در وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نودل | ۱ بسته |
تخممرغ | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گوجهفرنگی | ۲ عدد متوسط |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آویشن و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت املت نودل
تفت دادن پیاز
برای تهیه املت نودل، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد میکنیم و با مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا کمی طلایی شود. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و بهخوبی مخلوط میکنیم.
افزودن فلفل دلمه ای
در این مرحله، فلفل دلمهای را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم تا کمی نرم شود. سپس پوست گوجهفرنگیها را میگیریم و آنها را هم بهصورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم.
افزودن پودر سیر و کمی نمک
در این مرحله، پودر سیر و کمی نمک را به مخلوط اضافه میکنیم تا آب اضافی گوجهفرنگی تبخیر شود. همزمان، نودل را با مقداری آب جوش در یک قابلمه مناسب میپزیم تا به مدت ۵ دقیقه نرم شود.
اضافه کردن نودل پخته شده به تابه
نودل پخته شده را آبیکشیده و به تابه اضافه میکنیم. سپس مقدار کمی از مخلوط را تفت میدهیم. وقتی که مخلوط به روغن افتاد، تخممرغها را در یک کاسه شکسته و بهخوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
اضافه کردن تخممرغها به تابه
حالا تخممرغها را به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم که بهخوبی بپزند. پس از آن مقداری پنیر پیتزا روی مواد میپاشیم و درب تابه را میگذاریم تا پنیر آب شود (اگر میخواهید پنیر شما طلایی شود، میتوانید املت را چند دقیقه در فر قرار دهید و گریل را روشن کنید).
سرو
بعد از آب شدن پنیر، میتوانید برای تزئین املت مقداری پیازچه یا جعفری خرد شده روی آن بریزید. در نهایت، املت را در ظرف دلخواه سرو کرده و بهصورت مثلثی برش میزنیم و به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
نکات پخت املت نودل
املت نودل با قارچ
اگر میخواهید املت خود را با قارچ تهیه کنید، ۲۰۰ گرم قارچ را بهصورت حلقهای برش بزنید و زمانی که فلفل دلمهای نرم شد، به تابه اضافه کنید. برای جلوگیری از تیره شدن قارچ، میتوانید در حین تفت دادن یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.