“`html
طرز تهیه املت چینی
املت چینی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف جهان است که با دستورهای متنوعی درست میشود. این غذا در چین محبوبیت زیادی دارد و بهراحتی در دکههای خیابانی پیدا میشود. ظاهراً املت چینی شبیه به املت فرانسوی است. برای تهیه آن، ابتدا تخممرغها را بهصورت نازک و قالبی سرخ میکنیم، سپس سبزیجات و مواد دیگر را که از قبل سرخ کردهایم روی تخممرغ میریزیم و در نهایت املت را تا کرده و سرو میکنیم. برای یادگیری کامل این روش آشپزی، در ادامه همراه سایت آموزشی رضیم باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
فلفل دلمهای | 2 عدد |
قارچ | 200 گرم |
کالباس | 200 گرم |
تخممرغ | 4 عدد |
کره | 50 گرم |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار لازم |
دستور تهیه املت چینی
مرحله اول
برای درست کردن املت چینی ابتدا قارچها را بهصورت ورقهای خرد میکنیم و نیمهی کره را در تابه ذوب کرده و قارچها را در آن تفت میدهیم تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، فلفل دلمهای و گوجهفرنگی خرد شده را به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا آب آنها تبخیر شود. بعد از اینکه آب تابه گرفته شد، باقیماندهی کره را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم ذوب شود.
مرحله سوم
حالا کالباس را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. سپس همهی مواد را خوب تفت میدهیم تا سرخ شوند. در انتها، مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط مواد را چند دقیقه دیگر تفت میدهیم تا ادویهها به خوبی با مواد ترکیب شوند و بوی خوب آنها بیرون بیاید. سپس مواد را از تابه خارج کرده و در یک بشقاب میریزیم و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
حالا تابه را با یک دستمال کاغذی تمیز میکنیم تا باقیماندهی مواد را حذف کنیم و آمادهی سرخ کردن تخممرغها شویم.
“““html
اول از هر چیز، مقداری روغن را در یک تابه گرم میکنیم. سپس تخم مرغها را در یک کاسه میشکنیم و به میزان دلخواه ادویه به آن اضافه میکنیم. بعد از آن، با استفاده از یک چنگال خوب مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله با یک ملاقه، مقدار مناسبی از مخلوط تخم مرغ را داخل تابه میریزیم و تابه را به آرامی میچرخانیم تا تخم مرغ در کف تابه به صورت یک لایه نازک پخش شود. حالا منتظر میمانیم تا تخم مرغ خودش را بگیرد و پخته شود.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری از مخلوط سبزیجات و کالباس را در مرکز تخم مرغ میریزیم و کمی پنیر پیتزا هم به آن اضافه میکنیم. سپس تخم مرغ را از وسط تا میزنیم. حالا کمی صبر میکنیم تا پنیر ذوب شود و بعد املت را از تابه خارج میکنیم.
مرحله هشتم
به همین ترتیب، تمام مواد را آماده میکنیم و املتهای آماده شده را داخل یک بشقاب میچینیم. سپس با گوجهفرنگی و خیارشور خرد شده تزیین میکنیم. این املت را میتوانیم به تنهایی یا با نان سرو کنیم.
مرحله نهم
دوستانی که میخواهند این املت خوشمزه را به صورت کاملاً گیاهی مصرف کنند، میتوانند کالباس را حذف کنند و به جایش از سایر سبزیجات مانند فلفل سبز، سیبزمینی و … استفاده کنند.
نکات تهیه املت چینی
کالباس سالم
بسیاری از کدبانوهای ایرانی به دلیل مشکلاتی که کالباس دارد، مجبور میشوند از برخی غذاهای خوشمزه بگذرند. ما پیشنهاد میکنیم به جای حذف این غذاها، از کالباسهای برندهای معتبر استفاده کنید یا خودتان در خانه کالباس درست کنید.