آموزش املت کدو سبز

املت یکی از غذاهای محبوب صبحانه و گاهی شام در دنیا است. این غذا بسته به مواد متفاوتی که در آن استفاده می‌شود، تفاوت‌هایی دارد. املت کدو سبز یک نوع ساده و خوشمزه است که از ترکیب تخم‌مرغ و کدو تهیه می‌شود. به خاطر وجود کدو، این املت می‌تواند غذایی رژیمی و مغذی باشد. شما می‌توانید این املت را برای صبحانه یا شام سبک و سریع آماده کنید و با نان سرو نمایید. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه املت کدو سبز، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۲ نفر
کدو سبز درشت ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
ساقه سیر ۳ ساقه
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار دلخواه
تخم خرفه و کنجد به مقدار لازم

آموزش املت کدو سبز

مرحله اول

اول از همه، کدوها را بشویید و پوست نازک آن‌ها را بکنید. بعد آن‌ها را به صورت حلقه‌های بسیار نازک برش بزنید. سپس حلقه‌ها را روی هم بگذارید و وسط هر کدام را با یک کاتر به شکل دایره برش بزنید تا سوراخ شود.

مرحله دوم

حالا یک کاسه بردارید و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید. با یک چنگال آن‌ها را خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. در این مرحله، ساقه‌های سیر را بشویید و ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

مرحله سوم

می‌توانید از برگ‌های خشک سیر هم استفاده کنید، اما نوع تازه خیلی بهتر است. بعد نمک، فلفل، تخم خرفه و کنجد را اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس یک تابه را روی حرارت گذاشته و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود.

مرحله چهارم

حلقه‌های کدو را در تابه بچینید و سپس مخلوط تخم‌مرغ را روی آن‌ها بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. بگذارید آرام پخته شود. پس از اینکه یک طرف آن پخته شد، املت را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. در انتها، املت را در یک ظرف مناسب سرو کنید.