آموزش بار خرما
بار خرما یک نوع شیرینی خوشمزه و ساده است که شما میتوانید در خانه درست کنید. این بار با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه کامل بار خرما، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم بار خرما | |
خرما | ۱ پیمانه |
آجیل | ¾ پیمانه |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش بار خرما
مرحله اول
برای شروع درست کردن بار خرما، ابتدا باید پوست و هسته خرما را جدا کنیم و سپس خرماها را در یک چرخ گوشت بریزیم و خوب چرخ کنیم. بعد از آن، پوست آجیلهایی مثل پسته، فندق و بادام را نیز جدا میکنیم.
مرحله دوم
حالا باید آجیلها را با چاقو به تکههای کوچک خرد کنیم. سپس یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط میگذاریم تا گرم شود و بعد آجیلهای خرد شده را درون آن میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، آجیلها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت متوسط تفت میدهیم تا بوی خامی آنها گرفته شود. سپس خرمای چرخ شده را به آجیلها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
حالا کره را به مخلوط خرما و آجیلها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم. بعد از این مدت، تابه را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم کمی خنک شود.
مرحله پنجم
در نهایت مقداری از مخلوط بار خرما را بر میداریم و با دست گرد میکنیم و در ظرف مورد نظر قرار میدهیم. این کار را ادامه میدهیم تا تمام مواد تمام شود. سپس بار خرما را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید. نوش جان!