آموزش باقلوای ارده

باقلاوای ارده یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب در خاورمیانه است. این شیرینی نیز مانند دیگر باقلواها در دسته شیرینی‌های شربتی قرار می‌گیرد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه باقلوای ارده، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم بپیوندید.

مواد لازم باقلوای ارده
ارده ۱ لیوان
کره ۱۷۵ گرم
مغز گردوی خرد شده ۱ پیمانه
ورق یوفکا مخصوص باقلوا ۹ عدد
مواد لازم شربت بار
آب ۳ لیوان
شکر ۳ لیوان
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

آموزش باقلوای ارده

مرحله اول

برای درست کردن باقلوای خوشمزه با طعم ارده، ابتدا باید شربت بار را آماده کنیم. برای این کار، شکر را با آب داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و سپس قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا شربت شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

باید گاهی شربت را هم بزنیم تا شکر کاملاً در آب حل شود. وقتی شربت کمی جوشید، حرارت را کم می‌کنیم و آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم. حالا می‌گذاریم شربت حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.

مرحله سوم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه، وقتی شربت بار غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم. برای درست کردن باقلوا، اول یک ورق یوفکا را روی سطح کار باز می‌کنیم و سپس دو و نیم قاشق ارده و مقدار زیادی گردوی خرد شده روی آن می‌ریزیم.

مرحله چهارم

مهم است که گردوها را خوب خرد کنیم تا هنگام رول کردن خمیر یوفکا پاره نشود. همچنین باید ارده و گردو را به صورت یکنواخت روی خمیر یوفکا پخش کنیم. بعد یک سیخ چوبی یا وسیله نازکی را وسط خمیر قرار می‌دهیم و آن را به دور آن رول می‌کنیم.

مرحله پنجم

زمانی که خمیر را رول کردیم، از دو سمت آن را با دست فشار می‌دهیم تا حالت چروک پیدا کند. این کار را برای بقیه رول‌ها هم انجام می‌دهیم و آن‌ها را در یک قالب مناسب می‌چینیم. اکنون می‌توانیم هر رول را به دلخواه برش دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله، فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. سپس کره را داخل یک کاسه می‌ریزیم و به روش بن ماری ذوب می‌کنیم. بعد با برس، کره را روی رول‌ها درون قالب می‌مالیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را درون فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم که باقلواها تغییر رنگ دهند و کمی طلایی شوند.

“““html

قهوه‌ای شود، سپس آنها را از فر خارج کرده و ۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا کمی خنک شوند، بعد شربت ولرم را روی باقلواها می‌ریزیم.

مرحله هشتم

یادتان باشد که اگر باقلواها خوب برشته نشده باشند، شربت آنها را نرم می‌کند. حالا باقلواها را چند ساعت در آشپزخانه می‌گذاریم تا شربت کاملاً به داخلشان برود، بعد در ظرف سرو می‌کنیم.

مرحله نهم

نکته‌ای که باید به آن توجه کنیم این است که شربت باقلوا باید مانند شربت زولبیا و بامیه غلیظ باشد. همچنین اگر زمان خارج کردن باقلوا از فر متوجه شدیم که خوب برشته نشده، می‌توانیم چند دقیقه آن را زیر گریل فر بگذاریم تا ترد و خوش‌رنگ شود.