آموزش باقلوای یزدی

باقلوا یکی از شیرینی‌های معروف ایرانی و ترکی است. باقلوای یزد یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین نمونه‌های این شیرینی است که به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. باقلوا معمولاً به عنوان شیرینی یا میان وعده با چای سرو می‌شود و مغزیجات داخل آن طعم و انرژی ویژه‌ای به این شیرینی می‌دهد.

مواد لازم باقلوای یزدی
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف لیوان
روغن یک چهارم لیوان
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
کره آب شده ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای شیره
آب دو سوم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ لیوان
هل ۱ قاشق چای خوری
مواد میانی
گردو آسیاب شده ۳۰۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
هل یک قاشق چای خوری

دستور تهیه باقلوای یزدی

مرحله اول

برای شروع تهیه باقلوای خوشمزه، ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه می‌ریزید. بعد از آن گلاب، زعفران و هل را هم اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت حل شوند. در یک کاسه، مواد میانی را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

مواد میانی شامل گردو آسیاب شده…