“`html
آموزش باقلوای یونانی
باقلوای یونانی یکی از خوشمزهترین شیرینیها در دنیا است که با طعمهای مختلف درست میشود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله باقلوای یونانی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم باقلوای یونانی | |
خمیر باقلوا | ۴۵۰ گرم |
مغز گردو | ۴۵۰ گرم |
کره | ۲۳۰ گرم |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم شهد عسلی |
|
آب | ۳۰۰ گرم |
عسل | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۲۸۰ گرم |
چوب دارچین | ۱ تکه |
میخک | ۲ عدد |
آموزش باقلوای یونانی
مرحله اول
برای شروع تهیه باقلوای یونانی، ابتدا یک قالب مربعی انتخاب کنید و داخل آن را با کمی کره چرب کنید. سپس کره را روی بخار آب در کتری قرار دهید تا کاملاً ذوب شود.
مرحله دوم
حالا مغز گردو را داخل مخلوطکن بریزید و خوب میکس کنید تا پودر شود. سپس پودر دارچین را به گردو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا خمیر باقلوا را به اندازه قالب برش بزنید.
مرحله سوم
یک لایه از خمیر باقلوا را داخل قالب بگذارید و بقیه خمیر را با یک پارچه تمیز و مرطوب بپوشانید تا خشک نشود. سپس روی خمیر را با کره آب شده بپوشانید و ۲ قاشق از مخلوط گردو را روی آن بریزید.
مرحله چهارم
باز هم یک لایه خمیر دیگر روی مخلوط گردو قرار دهید و دوباره سطح خمیر را با کره رومال کنید. این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر باقلوا تمام شود. سپس فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله
“`
مرحله پنجم
در این مرحله، فر را روشن کرده و اجازه میدهیم کاملاً گرم شود. سپس قالب باقلوا را در وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۵۰ دقیقه در داخل فر بماند تا خوب بپزد. در همین حال، شهد عسل باقلوا را آماده میکنیم.
مرحله ششم
برای تهیه شهد، ابتدا آب، شکر و عسل را در یک قابلمه مناسب ریخته و سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. اجازه میدهیم شهد به جوش بیاید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظتر شود.
مرحله هفتم
بعد از اینکه شهد کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش کرده و چوب دارچین و میخک را به شهد اضافه میکنیم. حالا اجازه میدهیم شهد کاملاً خنک شود. حدود ۵۰ دقیقه بعد، باقلوا را از فر خارج میکنیم.
مرحله هشتم
حالا شهد عسل را روی باقلوا داغ میریزیم و اجازه میدهیم باقلوا خنک شود و شهد به خوبی به آن نفوذ کند. سپس باقلوا را با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش میزنیم و در کنار چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان.