“`html
آموزش باقلوا با سمولینا
باقلوا با سمولینا یکی از انواع باقلواهای خوشمزه در ترکیه است که طعمهای مختلفی دارد. برای یادگیری روش تهیه این دسر خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم باقلوا با سمولینا | |
خمیر فیلو باقلوا | ۱۵ عدد |
آرد سمولینا | ۱ لیوان |
پودر گردو | ۱ لیوان |
بلغور | ½ لیوان |
کره ذوب شده | ½ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
مواد لازم برای سس |
|
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پرک بادام | به مقدار کافی |
مواد لازم برای شربت |
|
شکر | ۲٫۵ پیمانه |
آب | ۲٫۵ لیوان |
لیمو ترش تازه | ۱ اسلایس نازک |
آموزش باقلوا با سمولینا
مرحله اول
برای درست کردن باقلوا با سمولینا، اول از همه باید شربت را آماده کنیم. برای این کار، آب و شکر را داخل یک قابلمه میریزیم و قابلمه را روی حرارت زیاد میگذاریم تا شربت به جوش بیاید.
مرحله دوم
وقتی شربت جوش آمد، حرارت را کم میکنیم و سپس اسلایس لیمو را به قابلمه اضافه میکنیم. بعد از اینکه دوباره شربت جوش آمد، اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند و سپس آن را کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله سوم
حالا به سراغ تهیه سس باقلوا میرویم. در یک کاسه، تخم مرغ و وانیل را با هم میریزیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا تخم مرغ نرم و یکدست شود.
مرحله چهارم
در مرحله بعد، شیر و روغن مایع را به کاسه اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مواد کاملاً ترکیب شوند. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و منتظر میمانیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
حالا باید کره را ذوب کنیم. آن را بر روی بخار کتری میگذاریم تا کاملاً ذوب شود. سپس یک ظرف مقاوم در برابر حرارت انتخاب میکنیم و کف آن را با روغن مایع چرب میکنیم. بعد یک لایه خمیر روی آن قرار میدهیم.
مرحله ششم
سپس روی خمیر باقلوا را با کره و روغن مایع چرب میکنیم و مقداری پودر گردو و بلغور را به صورت یکنواخت روی آن پخش میکنیم. حالا خمیر را به شکل بادبزنی جمع میکنیم و در ظرف مورد نظر میگذاریم.
مرحله هفتم
به همین ترتیب ادامه میدهیم تا همه مواد تمام شوند. سپس ظرف را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم باقلوا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد. بعد از این زمان، ظرف را از فر بیرون میآوریم.
مرحله هشتم
حالا سس شیر را با پرک بادام روی باقلوا پخش میکنیم و دوباره ظرف را به فر برمیگردانیم. میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در فر بماند تا سس خوب پخته و روی باقلوا طلایی شود.
مرحله نهم
بعد از گذشت این زمان، ظرف را از فر بیرون میآوریم و شربت خنک را روی باقلوا داغ میریزیم. حالا اجازه میدهیم به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا شربت به داخل باقلوا برود. در نهایت به اندازه دلخواه برش زده و سرو میکنیم. نوش جان.