آموزش بال کریسپی

بال کریپسی یکی از بهترین غذاهای بین المللی و بسیار خوشمزه است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه بال کریسپی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
بال مرغ ۱٫۵ کیلوگرم
آرد ۲ پیمانه
چاشنی زعفران ۱ قاشق غذاخوری
چاشنی تند ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه از هرکدام ۱ قاشق چایخوری
پولبیبر و پودر سیر از هرکدام ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس
شیر ۱ پیمانه
پنیر چدار ۲ ورق
چاشنی سبزیجات ۱ قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری

آموزش بال کریسپی

مرحله اول

برای درست کردن بال کریسپی، اول مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و چاشنی زعفران و چاشنی تند را به آن اضافه می‌کنیم. سپس بال‌های مرغ را خوب ماساژ می‌دهیم تا طعم‌دار شوند.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم مرغ‌ها به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بمانند تا خوب مزه‌دار شوند. بعد از این زمان، آرد را با نمک، فلفل سیاه، پولبیبر و پودر سیر در یک کاسه دیگر مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، بال‌های مرغ مزه‌دار شده را از یخچال بیرون می‌آوریم و در ابتدا…

“““html

در ابتدا، بال‌های مرغ را درون مخلوط آرد می‌غلطانیم تا سطح آن‌ها به خوبی پوشانده شود. سپس آن‌ها را خارج کرده و در کاسه‌ای که پر از آب و یخ است قرار می‌دهیم تا تمام سطح بال‌ها خیس شود.

مرحله چهارم

وقتی بال‌ها را از کاسه آب و یخ خارج کردیم، دوباره آن‌ها را به مخلوط آرد برمی‌گردانیم تا به خوبی به آرد آغشته شوند. به همین روش تمام بال‌های مرغ را آماده می‌کنیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و آنقدر روغن درون تابه می‌ریزیم که بال‌های مرغ در آن شناور بمانند. بعد اجازه می‌دهیم روغن به خوبی داغ شود و سپس بال‌های مرغ را درون روغن می‌ریزیم.

مرحله ششم

اجازه می‌دهیم بال‌های مرغ به خوبی سرخ و پخته شوند. سپس آن‌ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص که روغن‌گیری است قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود. حالا به درست کردن سس می‌پردازیم.

مرحله هفتم

برای تهیه سس، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و شیر را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی شیر گرم شد، خامه را به آن اضافه می‌کنیم و برای یک دقیقه مخلوط می‌کنیم تا خامه در شیر حل شود.

مرحله هشتم

پس از یک دقیقه، پنیر چدار را به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا پنیر در سس حل شود. بعد از اینکه پنیر کاملاً آب شد، چاشنی سبزیجات را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا سس یکدست شود.

مرحله نهم

در نهایت، بال‌های خوشمزه را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و اگر دوست داشتیم، با کمی جعفری خرد شده تزئین می‌کنیم. سس مخصوص را نیز در ظرف دیگری می‌ریزیم و در کنار بال‌های مرغ سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)