آموزش بامیه سوخاری

بامیه سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و سریع است که می‌توانیم از آن به عنوان پیش غذا یا کنار غذاهای فست فودی استفاده کنیم. برای یادگیری نحوه تهیه بامیه سوخاری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم بامیه سوخاری
بامیه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش بامیه سوخاری

مرحله اول

برای تهیه بامیه سوخاری خوشمزه، ابتدا بامیه‌ها را خوب تمیز می‌کنیم، سپس آن‌ها را شسته و کنار می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان برود. در این مرحله باید مراقب باشیم که به بامیه‌ها آسیبی نرسد.

مرحله دوم

پس از اینکه آب بامیه‌ها رفته، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم. سپس با چنگال تخم‌مرغ‌ها را خوب هم می‌زنیم تا حالت لختگی نداشته باشند.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. باید همه این‌ها را خوب مخلوط کنیم تا ادویه‌ها به طور یکنواخت در آرد پخش شوند.

مرحله چهارم

سپس یک تابه روی حرارت قرار می‌دهیم و مقدار کافی روغن بریزیم به طوری که بامیه‌ها در روغن شناور شوند. حالا بامیه‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ می‌زنیم و بعد به خوبی در آرد می‌غلطانیم.

مرحله پنجم

این مراحل را دوباره انجام می‌دهیم. سپس بامیه‌ها را در روغن داغ می‌اندازیم و با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم. وقتی که بامیه‌ها خوب سرخ شدند و رنگ طلایی گرفتند، آن‌ها را از روغن خارج می‌کنیم.

مرحله ششم

برای آنکه بامیه سوخاری ما ترد و خوشمزه شود، باید آنها را روی یک توری فلزی یا دستمال حوله‌ای بگذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در پایان، بامیه سوخاری را همراه با سس کچاپ سرو می‌کنیم (می‌توانید طرز تهیه سس کچاپ خانگی را ببینید).