آموزش بریلو

بریلو یک نوع ماده ژله‌ای است که برای تزیین کیک‌هایی که با خامه پوشانده شده‌اند، استفاده می‌شود. این ماده را می‌توان در رنگ‌های مختلف از فروشگاه‌های قنادی خریداری کرد. اما گاهی اوقات ممکن است به آن نیاز داشته باشیم و وقت برای خرید نداشته باشیم. در این صورت، می‌توانیم بریلو خانگی را با استفاده از چند ماده ساده تهیه کنیم. باید بدانید که بریلو خانگی به اندازه بریلو آماده شفاف نیست، ولی اگر بخواهیم رنگی استفاده کنیم، مشکلی در تزیین کیک پیش نخواهد آمد. برای یادگیری روش تهیه این بریلو، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم بریلو
آب ¼ پیمانه
آب لیمو ترش ¼ پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
شکر یک سوم پیمانه

دستور تهیه بریلو خانگی

مرحله اول

برای درست کردن بریلو خانگی خوشمزه، ابتدا نشاسته ذرت را با نیمی از مقدار آب (یعنی یک هشتم پیمانه آب) در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً حل شود و یکدست گردد.

مرحله دوم

در مرحله بعد، یک قابلمه کوچک برداشته و باقی‌مانده آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا شکر حل شود. وقتی که مخلوط شروع به حباب زدن کرد، مخلوط نشاسته و آب را به آن اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم.

مرحله سوم

وقتی دوباره شروع به حباب زدن کرد، آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم. مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ شود. وقتی به غلظت دلخواه رسید، از روی حرارت برمی‌داریم. بعد از اینکه خنک شد، می‌توانیم با رنگ‌های ژله‌ای خوراکی، پودر کاکائو و… آن را رنگ کنیم.

مرحله چهارم

اگر بریلو را برای نوشتن روی خامه در نظر دارید، باید غلیظ‌تر تهیه شود. اما اگر می‌خواهید برای پوشاندن کیک استفاده کنید، بهتر است کمی رقیق‌تر باشد. اگر بریلو غلیظ باشد، می‌توان با اضافه کردن کمی آب آن را رقیق‌تر کرد. بریلو را می‌توان تا چند روز در یخچال نگهداری کرد.