آموزش بورانی لوبیا سبز

وقتی که هوا گرم می‌شود، غذاهای سبک طرفداران بیشتری پیدا می‌کنند. لوبیا سبز یکی از سبزیجات محبوب است که می‌توان با آن انواع غذاها را تهیه کرد. این غذا، علاوه بر سبک بودن، مناسب برای رژیم غذایی و سالم است و می‌تواند گزینه مناسبی باشد وقتی که وقت زیادی ندارید و به یک غذای خوشمزه و سالم نیاز دارید. در ادامه، روش تهیه بورانی لوبیا سبز را برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن به مقدار کم
نمک و فلفل به میزان لازم
ماست ۱ کاسه بزرگ
پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک) به مقدار لازم
سیر به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
فلفل قرمز به میزان لازم

دستور پخت بورانی لوبیا سبز

مرحله اول

ابتدا لوبیاها را خوب بشویید و تمیز کنید. سپس دو سر آن‌ها را ببرید و آن‌ها را به قطعات دو سانتی‌متری خرد کنید.

مرحله دوم

سپس لوبیاها را به مدت حدود پنج دقیقه در آب جوش بپزید و بعد آن‌ها را آب‌کشی کنید. حتما باید بگذارید آب لوبیاها کامل برود.

مرحله سوم

بعد از آب‌کشی، پیازها را به شکل هلالی خرد کرده و در یک تابه با مقداری روغن کم سرخ کنید. در این مرحله دقت کنید که پیازها تغییر رنگ ندهند.

مرحله چهارم

پس از سرخ شدن پیازها، لوبیا سبز را اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید کمی سرخ شود. در این مرحله نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کنید.

مرحله پنجم

اگر می‌خواهید پیاز و لوبیا سبز بیشتر بپزند، می‌توانید مقداری آب به تابه اضافه کنید و بگذارید آب به‌طور کامل تبخیر شود. سپس آن را در ظرف سرو کنید.

مرحله ششم

سیر را پوست کنده و رنده کنید و آن را به ماست اضافه کنید. سپس مخلوط سیر و ماست را روی لوبیاهایی که در ظرف سرو قرار دادید، بریزید.

مرحله هفتم

برای تزئین و کامل کردن این غذا، روی آن کمی پودر پول بیبر و فلفل قرمز را با کره تفت دهید و روی بورانی بریزید. حالا بورانی آماده است و می‌توانید از آن لذت ببرید. برخی افراد دوست دارند بورانی را سرد میل کنند، برای این کار باید آن را مدتی در یخچال قرار دهید.

“““html

یخچال قرار دهید.

آموزش بورانی لوبیا سبز با نکات

✅ حتماً از ادویه‌هایی که در تهیه این بورانی استفاده می‌شود، بهره ببرید تا طعم آن خوب بچشد.

✅ اگر به دنبال یک غذای سالم، سبک و رژیمی هستید، می‌توانید از این غذای خوشمزه استفاده کنید.

✅ این غذا برای افرادی که گیاهخوار هستند هم مناسب است و با این دستور ساده می‌توانند مزه‌ای عالی را امتحان کنند.

✅ اگر از لوبیا سبز کنسرو شده استفاده می‌کنید، حتماً آن را آبکش کنید؛ زیرا این نوع لوبیا معمولاً سدیم بالایی دارد.

✅ بورانی لوبیا سبز را می‌توانید در وعده‌های ناهار و شام و کنار دیگر غذاها سرو کنید.

✅ لوبیا سبز به هر شکلی که مصرف شود، خواص زیادی دارد. این غذا منبع خوبی از فیبر و ویتامین‌هاست. همچنین، این گیاه در کاهش خطر چاقی، بیماری‌های قلبی و دیابت و نهایتاً مرگ تاثیر زیادی دارد. به همین خاطر یکی از مواد اصلی در رژیم‌های غذایی به حساب می‌آید.

✅ مصرف لوبیا سبز می‌تواند به کنترل وزن، افزایش انرژی و بهبود گوارش کمک کند.