آموزش تهیه بورک تابهای
بورک تابهای یکی از غذاهای ساده و خوشمزه از کشور ترکیه است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری نحوه کامل و مرحله به مرحله تهیه بورک تابهای، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۱ لیوان |
آرد | ۱٫۵ لیوان |
تخممرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگپودر | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری | ۱ دسته |
سوسیس | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه بورک تابهای
مرحله اول
برای درست کردن بورک تابهای خوشمزه، ابتدا سوسیسها را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و سپس جعفری را هم به صورت ریز خرد کنید و کنار بگذارید. بعد از آن، تخممرغها، شیر و روغن مایع را در یک کاسه بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد را با بکینگپودر مخلوط کنید و به کاسه حاوی مایه اضافه کنید. حالا با یک چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید تا آرد کاملاً با مواد مخلوط شود و گلولههای آن باز شوند.
مرحله سوم
اکنون سوسیس و جعفری خردشده را به همراه پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس یک تابه را با کمی روغن چرب کنید.
مرحله چهارم
مخلوط مواد را در تابه بریزید و با کمک پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید تا یک سمت بورک سرخ شود.
مرحله پنجم
بعد از ۷ دقیقه، زیر بورک را هر یک دقیقه بررسی کنید. وقتی زیر بورک طلایی شد، یک بشقاب روی درب تابه بگذارید و بورک را به آرامی روی بشقاب برگردانید، سپس آن را به صورت برعکس در تابه قرار دهید.
مرحله ششم
حالا منتظر بمانید تا سمت دیگر بورک نیز طلایی شود. سپس بورک را از تابه خارج کرده و در یک ظرف سرو قرار دهید. در نهایت، بورک را به صورت برشهای مثلثی یا مربع برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.