طرز تهیه بورک با خرما و پنیر

بورک یک نوع ساندویچ خوشمزه است که با خمیر یوفکا درست می‌شود. این غذا از غذاهای سنتی ترکیه است و طرفداران زیادی دارد. می‌توان داخل بورک را با انواع مواد پر کرد. در این دستور، ما از خرما و پنیر خامه‌ای استفاده می‌کنیم. بعد از پر کردن، بورک‌ها در تابه سرخ شده و در ترکیبی از شکر و دارچین غلتانده می‌شوند. این بورک می‌تواند به عنوان صبحانه یا میان‌وعده با چای و قهوه سرو شود. برای دیدن مراحل کامل تهیه بورک خرما و پنیر، ادامه مطلب را مشاهده کنید.

مواد لازم برای بورک خرما و پنیر
خرما ۶ عدد
پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
شکر نصف پیمانه
خمیر یوفکا ۱ بسته

طرز تهیه بورک خرما و پنیر

مرحله اول

برای درست کردن بورک خوشمزه، ابتدا خرماها را پوست کنده و هسته آن‌ها را جدا می‌کنیم. سپس خمیر یوفکا را به نوارهای باریکی به عرض ۶ تا ۸ سانتی‌متر برش می‌زنیم.

مرحله دوم

یک تکه پنیر و یک خرما را درون هر نوار خمیر یوفکا قرار می‌دهیم و آن را رول می‌کنیم. این کار را برای تمام نوارها ادامه می‌دهیم. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت داغ می‌کنیم.

مرحله سوم

بورک‌ها را به آرامی در تابه سرخ می‌کنیم. در یک کاسه، دارچین و شکر را با هم ترکیب می‌کنیم. سپس بورک‌های سرخ شده را در این مخلوط غلتانده و در ظرف مناسبی سرو می‌کنیم.