“`html
آموزش بورک سیگاری در فر
بورک یک نوع ساندویچ خوشمزه است که با استفاده از خمیر یوفکا یا خمیری که در خانه درست می کنیم، تهیه میشود. این غذا بسیار محبوب و سنتی ترکیهای است و طرفداران زیادی دارد. داخل این بورک میتوانیم از مواد مختلفی برای پر کردن استفاده کنیم. در این دستور ما از گوشت چرخ کردهای که با پیاز تفت داده شده است، برای پر کردن بورکها استفاده میکنیم. میتوانید از هر نوع ماده گوشتی، سبزیجات پخته شده و پنیرهای مختلف هم استفاده کنید. بورک میتواند به عنوان یک میان وعده یا پیش غذا در مهمانیها یا به صورت غذاهای کوچک در جشنها و تولدها سرو شود. برای مشاهده دستور کامل و مرحله به مرحله تهیه بورک سیگاری در فر، با ما همراه باشید.
مواد لازم بورک سیگاری در فر | |
آب | ۱ لیوان معادل ۲۵۰ میلی لیتر |
روغن نباتی | ۱ استکان |
آرد | دو و نیم لیوان |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱ قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
کنجد | به مقدار لازم |
مواد میانی | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
ادویه و نمک | به مقدار لازم |
آموزش بورک سیگاری در فر
مرحله اول
برای تهیه این بورک خوشمزه، ابتدا یک کاسه بزرگ میگیریم و آرد را داخل آن میریزیم. سپس یک قابلمه آماده کرده و روغن، آب، شکر و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
سپس قابلمه را روی حرارت میگذاریم تا مواد شروع به جوشیدن کنند. بعد از جوشیدن، از روی حرارت برمیداریم و آرد را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا خمیر یکدست شود. سپس صبر میکنیم تا خمیر کمی خنک شود. روی خمیر را میپوشانیم و به آن اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه استراحت کند.
مرحله سوم
در این زمان، مواد گوشتی را آماده میکنیم. اول پیاز را میشوییم، پوست میکنیم و به صورت نگینی خرد میکنیم. سپس یک تابه را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم تا گرم شود. بعد پیازها را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پیازها را تفت میدهیم تا سبک و طلایی شوند. بعد از این که پیازها تغییر رنگ دادند، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و ادامه میدهیم تا گوشت هم خوب پخته و قهوهای شود.
“““html
ما مواد را تفت میدهیم. وقتی که خوب تفت خورد و پخته شد، ادویه و نمک را به آن اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن آن را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
روی سطح کار کمی آرد میپاشیم. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، مقدار کمی از خمیر به اندازه یک نارنگی برمیداریم و با وردنه روی میز کار آن را نازک باز میکنیم. باید خمیر را خیلی نازک کنیم. سپس مواد گوشتی را داخل خمیر قرار میدهیم.
مرحله ششم
بعد از آن دو طرف خمیر را تا میکنیم و آن را رول میزنیم. یک سینی فر برمیداریم و کف آن را کمی چرب میکنیم. بورکها را به صورت مرتب در سینی فر میچینیم. روی رولها را با زرده تخم مرغ با کمک فرچه میمالیم و سپس با دانه کنجد روی آن میپاشیم.
مرحله هفتم
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم. بورکها را داخل فر میگذاریم و منتظر میمانیم تا خوب پخته و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و میگذاریم کمی خنک شود. بعد از آن آنها را از سینی فر خارج کرده و در ظرف مناسبی سرو میکنیم.