آموزش بیسکویت دارچینی

بیسکویت دارچینی یک نوع بیسکویت خوشمزه و ساده است که معمولاً با چای سرو می‌شود. برای یادگیری روش تهیه این بیسکویت خوشمزه مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت دارچینی
روغن مایع ⅓ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ⅓ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد ۱ و نیم لیوان
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری

آموزش بیسکویت دارچینی

مرحله اول

ابتدا تخم‌مرغ را به همراه شکر، وانیل و پودر دارچین در یک کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کش‌دار شود.

مرحله دوم

سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه با همزن بزنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند. در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.

مرحله سوم

مخلوط آرد را در ۳ مرحله به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. سپس خمیر را روی سطح کار بگذارید و با وردنه به قطر ۱ سانتی‌متر باز کنید.

مرحله چهارم

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس خمیر را با قالب دلخواه قالب‌گیری کنید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بیندازید.

مرحله پنجم

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید شیرینی‌ها بپزند. پس از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید شیرینی‌ها خنک شوند.

مرحله ششم

در نهایت، با شکلات آب شده و ترافل، شیرینی‌ها را تزئین کنید. شیرینی‌های دارچینی را در ظرف مورد نظر خود قرار داده و آنها را با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.