“`html
آموزش بیسکویت چای ایتالیایی
بیسکویت چای ایتالیایی یکی از بیسکویت های خوشمزه ایتالیا است که در بین لایههای آن از مارمالادهای مختلف استفاده میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله بیسکویت چای ایتالیایی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت چای ایتالیایی |
|
آرد سفید | ۳۴۰ گرم |
پودر کاستارد | ۵۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۳۵ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد متوسط |
نمک | ۱ پنس |
بکینگ پودر | ۲ و ¼ قاشق چایخوری |
وانیل یا رنده پوست پرتقال | به مقدار کافی |
مارمالاد یا شکلات صبحانه | به مقدار کافی |
آموزش بیسکویت چای ایتالیایی
مرحله اول
برای تهیه بیسکویت چای ایتالیایی به صورت مجلسی، ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد و نرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله، پودر قند را در یک الک ریخته و روی یک کاسه مناسب الک کنید. سپس کره را به کاسه اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کره نرم و کرم رنگ شود.
مرحله سوم
حالا تخممرغها و وانیل را به مواد اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا تخممرغها به خوبی با کره ترکیب شوند. سپس ۵۰ گرم از آرد را جدا کرده و بقیه آرد را با بکینگ پودر و پودر کاستارد مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در ادامه، مواد خشک را ۳ بار الک کنید و سپس کمکم به کاسه حاوی کره اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. اگر خمیر چسبناک بود، آرام آرام آرد باقیمانده را به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
زمانی که خمیری نرم و مناسب آماده شد، آن را به شکلهای دلخواه درآورده و روی سینی فر قرار دهید. سپس با استفاده از مارمالاد یا شکلات صبحانه، بین دو بیسکویت را پر کنید.
“`
وقتی که خمیر لطیف شد و به دست نمی چسبید، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم. بعد از آن، خمیر را درون یک نایلون فریزر گذاشته و کمی پهن میکنیم. سپس برای یک ساعت آن را در یخچال استراحت میدهیم.
مرحله ششم
سپس، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. بعد از این که خمیر استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون میآوریم و بین دو کیسه فریزر به ضخامت ۳ میلیمتر پهن میکنیم و با قالب دلخواه برش میزنیم.
مرحله هفتم
به یاد داشته باشید که این نوع بیسکویت نیاز به دو لایه خمیر دارد. به همین دلیل، یک لایه را با مهر دلخواه طرح عمیق میزنیم و بعد از آن با لوله خوراکی وسط آن را سوراخ میکنیم. سپس لایه دیگر را با قالب ساده برش میزنیم.
مرحله هشتم
بعد از آن، سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و خمیرهای قالب زده شده را با فاصله مناسب درون آن قرار میدهیم. سپس سینی را در طبقه میانی فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم بیسکویتها به مدت 15 دقیقه درون فر بمانند تا بپزند.
مرحله نهم
پس از 10 دقیقه، یکی از بیسکویتها را تست میکنیم. اگر مغز آن کاملاً پخته بود، سینی را از فر خارج میکنیم. سپس بدون اینکه به بیسکویتها دست بزنیم، اجازه میدهیم کاملاً خنک شوند.
مرحله دهم
بعد از خنک شدن بیسکویتها، آنها را از کاغذ روغنی جدا میکنیم. سپس یک قاشق چایخوری مارمالاد دلخواه یا شکلات صبحانه را روی یکی از لایههای ساده بیسکویت میریزیم و لایه دارای طرح را روی آن میگذاریم.
مرحله یازدهم
حالا این کار را ادامه میدهیم تا تمام بیسکویتها با هم جفت شوند و تمام شوند. در نهایت، بیسکویتهای چای ایتالیایی را درون ظرف دلخواه میچینیم و به همراه چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان!