آموزش بیسکویت کبریتی

بیسکویت کبریتی نوعی بیسکویت خوشمزه و با طرح خاص است که به خصوص برای کودکان بسیار جذاب می‌باشد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله نحوه تهیه این بیسکویت‌ها، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت کبریتی
آرد ۱ و ۳/۱ لیوان
پودر قند نصف لیوان
نشاسته ذرت ۴/۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
اسانس وانیل ۳ تا ۴ قطره
شکلات تخته‌ای قرمز به مقدار لازم

آموزش بیسکویت کبریتی

مرحله اول

برای درست کردن بیسکویت کبریتی ابتدا کره نرم و در دمای اتاق را در یک کاسه بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید. حالا با همزن، این مخلوط را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ را در یک کاسه جدا هم بزنید تا نرم شود و بعد آن را به مخلوط قبلی اضافه کنید. حالا دوباره با همزن هم بزنید و با یک لیسک دور کاسه را هم بزنید تا همه‌ی مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله سوم

وقتی که مواد کاملا یکدست و کرم رنگ شد، چند قطره اسانس وانیل به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. این کار باعث می‌شود بیسکویت‌ها بوی تخم‌مرغ ندهند.

مرحله چهارم

حالا آرد را در یک کاسه دیگر الک کنید تا سبک‌تر شود، سپس بکینگ پودر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آرد یکدست شود.

مرحله پنجم

آرد را به آرامی و در چند مرحله به مخلوط قبلی اضافه کنید و با همزن به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند و خمیر لطیف و نرم به دست آید که به دست نچسبد.

مرحله ششم

حال خمیر را در یک کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید. سپس آن را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا کمی سفت شود.

مرحله هفتم

پس از یک ساعت، خمیر را از فریزر خارج کنید و با چاقوی تیز لبه‌های آن را صاف کنید. سپس برش‌هایی با عرض یک سانتیمتر و طول دلخواه روی خمیر ایجاد کنید.

مرحله هشتم

حالا کف سینی یا قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بیسکویت‌ها را با فاصله روی آن بچینید. سپس سینی را در فر که قبلاً گرم کرده‌اید، قرار دهید.

مرحله نهم

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بگذارید بیسکویت‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. سپس از فر خارج کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شوند.

مرحله دهم

شکلات تخته‌ای قرمز را در یک ظرف بریزید و به روش بن‌ماری (روی بخار کتری) ذوب کنید. بعد از اینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، از کاغذ روغنی جدا کنید.

مرحله یازدهم

حالا بیسکویت‌ها را به اندازه ۱ سانتیمتر در شکلات ذوب شده غوطه‌ور کنید و دوباره آنها را در ظرف یا سینی قرار دهید تا شکلات سفت شود. در آخر، مقداری از بیسکویت کبریتی را در ظرف مناسب بچینید و آماده سرو کنید.