آموزش بیسکوییت زنجبیل و شکلات

بیسکوییت یکی از تنقلات محبوب است که معمولاً با چای یا قهوه نوشیده می‌شود و یا به تنهایی مصرف می‌گردد. در این بیسکوییت‌ها از زنجبیل و دارچین استفاده شده که فواید و ویتامین‌های بیشتری دارند. جالب است که برای تهیه این بیسکوییت‌ها به تجهیزات خاصی نیاز ندارید و می‌توانید با وسایل ساده آن‌ها را آماده کنید. این بیسکوییت‌ها را می‌توان در یک ظرف در دار به مدت یک ماه در یخچال یا فریزر نگهداری کرد.

مواد لازم بیسکوییت زنجبیل و شکلات
آرد شیرینی یک و دو سوم پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
شکر نصف پیمانه
پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیر معمولی یا شیر بادام یک هشتم پیمانه
کره سرد یک چهارم پیمانه
عسل یا شیره افرا ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات تخته ای نصف پیمانه ذوب شده

دستور پخت بیسکوییت زنجبیل و شکلات

مرحله اول

برای شروع تهیه بیسکوییت زنجبیل و شکلات، ابتدا در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، شکر، دارچین و زنجبیل را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس کره را به قطعات مکعبی خرد کرده و آن را به همراه عسل و شیر به مخلوط خشک اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس با نوک انگشتان شروع به مخلوط کردن مواد می‌کنیم. اگر خمیر خیلی چسبنده شد، می‌توانیم کمی آرد اضافه کنیم تا خمیر نرم و مناسب تهیه شود. خمیر را با یک کیسه فریزر پوشانده و حدود نیم ساعت یا بیشتر در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند.

مرحله سوم

در این مرحله، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا قبل از قرار دادن بیسکوییت‌ها گرم شود. سپس یک سطح صاف را آرد پاشی کرده و خمیر را روی آن به کمک وردنه به ضخامت یکسان و کاملاً هموار پهن می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس خمیر پهن شده را با کاتر برش می‌زنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و سپس بیسکوییت‌ها را روی آن می‌چینیم. سینی را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم تا بیسکوییت‌ها پخته شوند.

مرحله پنجم

بعد از پخت، سینی را از فر خارج کرده و صبر می‌کنیم تا بیسکوییت‌ها خنک شوند. در این مرحله شکلات را به روش بن ماری روی بخار کتری آب می‌کنیم. بیسکوییت‌ها را تا نیمه در شکلات غوطه‌ور کرده و می‌توانیم بر روی شکلات‌ها ترافل‌های رنگی یا کمی اسپری شکلاتی بپاشیم.

مطالب پیشنهادی