“`html
آموزش تارت توت فرنگی
تارت یکی از نوعهای خوشمزه شیرینی است که بسته به موادی که درون آن میگذارند، اسمهای مختلفی دارد. تارت توت فرنگی یکی از این شیرینیهاست که داخل آن را با کرم پودینگ، توت فرنگی و ژله مخصوص توت فرنگی پر میکنند. میتوان تارت را به شکل یک کیک تهیه کرد. این شیرینی را میشود در قالبهای کوچک درست کرد و برای پذیرایی در مهمانیها یا به مناسبت عید نوروز میل کرد. همچنین میشود به عنوان میان وعده با چای یا قهوه استفاده کرد. برای یادگیری روش کامل تهیه تارت توت فرنگی، تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.
مواد لازم تارت توت فرنگی | |
شیر | ۱ استکان معادل نصف لیوان |
شکر | ۱ استکان |
روغن مایع | یک چهارم لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بکینگ پودر | ۱ پاکت |
آرد | دو و نیم استکان |
مواد لازم برای کرم | |
پودینگ وانیلی | ۱ پاکت |
شیر | ۵۰۰ میلی لیتر |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد روی تارت | |
توت فرنگی | ۵۰۰ گرم |
ژله مخصوص کیک | ۱ پاکت |
آموزش تارت توت فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن تارت خوشمزه توت فرنگی، ابتدا باید کیک را آماده کنیم. برای این کار، تخم مرغها را با شکر در یک کاسه میریزیم و با همزن برقی خوب مخلوط میکنیم تا رنگشان روشن شود. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. سپس قالب تارت را چرب کرده و یک مقدار آرد روی آن میپاشیم. مایه کیک را درون قالب میریزیم. برای این تارت از قالب گرد به اندازه ۲۸ سانتیمتر استفاده میشود. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله…
“““html
کیک را داخل فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. برای تست اینکه کیک پخته است یا نه، میتوانیم از خلال دندان استفاده کنیم. اگر خلال دندان از کیک تمیز بیرون آمد، یعنی کیک آماده است. سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا دما و سرد شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، برای تهیه کرم از پودینگ وانیلی آماده استفاده میکنیم. یک پاکت پودینگ وانیلی را طبق دستور روی بستهاش درست میکنیم. بعد از اینکه کیک سرد شد، قالب را برمیگردانیم و به آرامی کیک را از قالب خارج میکنیم.
مرحله پنجم
سپس کرم ولرم را روی کیک میریزیم. توتفرنگیها را میشوییم و هر کدام را به ۴ قسمت برش میزنیم و روی کرم میچینیم. در نهایت یک پاکت ژله کیک یا هر نوع ژله دیگری که در بازار موجود است را تهیه میکنیم. برای تهیه ژله، طبق دستور روی بسته، آن را با دو لیوان آب آماده میکنیم.
مرحله ششم
در مرحله آخر، ژله را در یخچال میگذاریم تا نیم بند شود. سپس آن را هم میزنیم تا غلیظ شود. توجه داشته باشید که نباید خیلی غلیظ شود، زیرا در این صورت روی کیک صاف نمیشود. در نهایت، ژله را روی توتفرنگیها میریزیم و کیک را حدود ۲ تا ۳ ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند.