آموزش تارت خرما

تارت خرما یکی از دسته‌های شیرینی‌های ساده و خوشمزه بین‌المللی است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. برای دیدن روش کامل و مرحله به مرحله تهیه تارت خرما، با سایت رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
کره سرد ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آب سرد ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
مواد میانی
خرما ۳۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر نارگیل ۵۰ گرم
شکر ¼ پیمانه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
مغز گردو ⅓ پیمانه
آب ½ پیمانه
وانیل یا گلاب ¼ قاشق چایخوری

آموزش تارت خرما

مرحله اول

برای درست کردن تارت خرما خوشمزه، اول از همه آرد را درون الک می‌ریزیم و الک می‌کنیم تا صاف و یکدست شود. بعد شکر و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس کره را به تکه‌های کوچک تقسیم می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا تکه‌های کره را به آرد اضافه می‌کنیم و با دست هم می‌زنیم تا کره به خوبی با آرد میکس شود و آرد حالت خرده نان بگیرد. سپس تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله کم‌کم آب را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خمیر شکل بگیرد. بعد از آن، خمیر را داخل یک کیسه فریزر می‌گذاریم و برای حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در یخچال استراحت می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا بعد از اینکه زمان استراحت تمام شد، روی میز مقداری آرد می‌پاشیم. سپس خمیر را از یخچال در می‌آوریم و روی میز می‌گذاریم و با وردنه باز می‌کنیم. سپس خمیر را درون قالب تارت می‌گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را به شکل قالب در می‌آوریم و اضافی‌های آن را که از لبه‌ها بیرون زده برش می‌زنیم. سپس با یک چنگال بر روی سطح خمیر کمی سوراخ‌هایی ایجاد می‌کنیم و بعد با کاغذ روغنی روی آن را می‌پوشانیم.

مرحله ششم

حالا داخل قالب را با نخود یا لوبیا پر می‌کنیم و فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سپس خمیر را در طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می‌دهیم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

در این مرحله مواد میانی را آماده می‌کنیم. ابتدا پوست و هسته خرماها را جدا کرده و آن‌ها را داخل قابلمه می‌ریزیم. سپس آب را به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می‌دهیم خرماها در آب بجوشند تا کاملاً نرم شوند. وقتی خرما له و پوره شد، پودر دارچین و زنجبیل را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. سپس خرما را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله نهم

در این مرحله کره را به مخلوط خرما اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کره ذوب شود. سپس این مخلوط را به یک کاسه بزرگتر منتقل کرده و شکر و پودر نارگیل را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

مرحله دهم

در این مرحله، آرد و تخم‌مرغ را به مخلوط خرما اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. سپس وانیل را هم اضافه می‌کنیم و یکبار دیگر مخلوط می‌کنیم.

مرحله یازدهم

حالا بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، خمیر تارت را از فر در می‌آوریم و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. سپس نخود یا لوبیا را از روی خمیر برمی‌داریم و مواد میانی را داخل تارت می‌ریزیم و با قاشق کاملاً پخش می‌کنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله، قالب را دوباره به فر برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً بپزد. سپس بعد از این مدت، تارت خرما را از فر خارج کرده و مغز گردو را به شکل ریز خرد می‌کنیم.

مرحله سیزدهم

در انتها، مغزهای گردو را به عنوان تزئین روی تارت خرما می‌ریزیم، سپس به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم و تارت‌های برش خورده را در ظرف مورد نظرمان قرار می‌دهیم. این تارت خوشمزه را می‌توانیم با چای زعفرانی سرو کنیم. نوش جان!