آموزش تهیه تارت نوتلا
تارت یکی از شیرینیهای خوشمزه و خشک است که با توجه به مواد درون آن، نامهای مختلفی دارد. تارت نوتلا یکی از این شیرینیهاست که داخل آن با نوتلا یا شکلات صبحانه پر میشود. تارتها معمولاً در قالبهای کوچک درست میشوند. این شیرینی میتواند برای پذیرایی در مهمانیها و جشنهای نوروزی تهیه شود و همچنین به عنوان میانوعده با چای یا قهوه لذت ببرید. برای آشنایی با مراحل کامل و دقیق تهیه تارت نوتلا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه تارت نوتلا | |
آرد | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۱۲۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ۱ بسته (نصف قاشق چای خوری) |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
نوتلا | به مقدار لازم |
دستور تهیه تارت نوتلا
مرحله اول
برای درست کردن تارت خوشمزه و مخصوص با طعم نوتلا، ابتدا آرد را دو بار الک میکنیم و با شکر مخلوط میکنیم. سپس مخلوط را به شکل یک تپه روی سطح کار قرار میدهیم و وسط آن را کمی گود میکنیم.
مرحله دوم
سپس کره نرم شده را که به تکههای کوچک تقسیم کردیم، به همراه تخممرغ، وانیل و بکینگپودر به وسط آرد میریزیم. همه مواد را با دست به خوبی مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی به دست بیاید. سپس خمیر را در سلفون میپیچیم.
مرحله سوم
خمیر را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. بعد از نیم ساعت، خمیر را از سلفون خارج کرده و با وردنه به ضخامت نازک میکشیم. با استفاده از یک کاتر یا وسیلهای دایرهای، خمیرها را برش میزنیم و سپس آنها را در قالبهای تارت که قبلاً با کره چرب کردیم، قرار میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، کف و لبههای خمیر را با یک چنگال به خوبی سوراخ میکنیم. نوتلا را میتوان کمی در مایکروویو گرم کرد تا نرم شود. سپس تارتها را با نوتلا پر میکنیم. اضافات خمیر را پهن کرده و با قالب شبکه آن را برش میزنیم.
مرحله پنجم
خمیر شبکهای را روی تارتها قرار میدهیم. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سپس تارتها را درون فر قرار میدهیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم. بعد از پخت، تارتها را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند. بعد از خنک شدن، تارتها را از قالب خارج کنید.