آموزش تاس کباب با گوشت قلقلی

تاس کباب با گوشت قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۲ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین و ادویه کاری به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش تاس کباب با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای تهیه تاس کباب با گوشت قلقلی خوشمزه، ابتدا یکی از پیازها را رنده کنید و آب آن را با فشار دست بگیرید. سپس پیاز آب گرفته شده را با گوشت چرخ کرده در یک کاسه خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

در این مرحله آرد نخودچی، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط اضافه نمایید. سپس با دست همه مواد را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند. بعد از آن روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

مرحله سوم

در این بین سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت ورقه‌ای برش دهید و سپس با آب سرد بشویید. این ورقه‌ها را در ته یک تابه بچینید. همچنین هویج‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

مرحله چهارم

هویج‌ها را به آرامی روی سیب زمینی‌ها قرار دهید. پیاز باقیمانده را نیز به صورت ورقه‌ای خرد کرده و روی هویج‌ها بچینید. سپس گوجه‌ها را پوست کنید و روی باقی مواد رنده کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله یک لیوان آب به تابه اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی و هویج کمی بپزند. همزمان کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک گردو از گوشت برداشته و گرد کنید.

مرحله ششم

حالا یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم. سپس کوفته‌های گرد شده را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و ترد شوند.

مرحله هفتم

بعد از سرخ شدن کوفته‌ها، آن‌ها را به تابه‌ای که سیب زمینی دارد اضافه کنید. مقداری پودر دارچین، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه کنید. درب تابه را بگذارید تا همه مواد خوب بپزند.

مرحله هشتم

در ۵ دقیقه آخر پخت، آب لیمو ترش را به تابه اضافه کنید و طعم آن را امتحان کنید. اگر نیاز بود کمی نمک اضافه کنید. در نهایت تاس کباب را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان سرو کنید.