“`html
آموزش تاس کباب
تاس کباب یکی از غذاهای سنتی و معروف ایرانی است که در نقاط مختلف کشور با روشهای گوناگونی تهیه میشود. شما میتوانید این غذا را با گوشت مرغ هم درست کنید که به عنوان تاس کباب مرغ شناخته میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه تاس کباب، با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی یا چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
هویج | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن و زردچوبه | به مقدار لازم |
آموزش تاس کباب
مرحله اول
ابتدا پیازها را پوست کنده و شسته و روی تخته آشپزی قرار دهید. سپس پیازها را از وسط نصف کرده و به صورت نگینی خرد کنید. تابه را بر روی حرارت کم قرار داده و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید تا داغ شود.
مرحله دوم
پیازهای خرد شده را درون تابه ریخته و کمی تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت چرخکرده را به پیازها اضافه کرده و به طور مداوم این دو را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت کاملاً تغییر کند. میتوانید به جای گوشت چرخکرده، از گوشت خورشتی استفاده کنید.
مرحله سوم
پس از تفت دادن گوشت و پیاز، ۲ لیوان آب به مخلوط اضافه کنید اما حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم کرده و درب تابه را بگذارید تا گوشت به آرامی بپزد.
مرحله چهارم
زمانی که گوشت به طور کامل پخته شد، حجم آب آن کم شده و تقریباً تبخیر میشود. بعد از اینکه از پخت گوشت مطمئن شدید، در یک شیرجوش یا تابه کوچک کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مرحله پنجم
رب گوجهفرنگی را در تابه تفت دهید تا رنگ روغن به قرمز تغییر کند و رب گوجهفرنگی نیز تیرهتر شود. سپس این مخلوط را به گوشت اضافه کنید. سیبزمینیها را پوست کنده و حلقهحلقه برش دهید و آنها را روی گوشت قرار دهید.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که هویج را نیز خوب بشویید و به صورت حلقهحلقه خرد کنید و روی سیبزمینیها قرار دهید. کمی فلفل سیاه، زردچوبه و نمک روی مواد بریزید و نصف لیوان آب جوش روی تاس کباب بریزید و درب تابه را بگذارید.
مرحله هفتم
در ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب داخل تابه به جوش بیاید و سپس حرارت را ملایم کنید تا تاس کباب به آرامی پخته و جا بیفتد.
“““html
ما مواد را به آرامی میپزیم تا کاملاً پخته شوند. حدود ۱۵ دقیقه قبل از اینکه پخت تمام شود، گوجهفرنگیها را شسته و به صورت دایرهای خرد میکنیم و روی مواد قرار میدهیم تا بخار پز و نرم شوند.
مرحله هشتم
سپس تاسکباب پخته شده را میتوانید با کمی آب از حرارت بردارید تا آب آن را نوش جان کنید. اگر دوست دارید که غذا کم آب و غلیظ باشد، باید صبر کنید تا آب آن کاملاً بخار شود، سپس تاسکباب را سرو کنید.
مرحله نهم
اما ما به شما پیشنهاد میکنیم حتماً تاسکباب را با کمی آب سرو کنید، زیرا این کار باعث میشود که طعم غذا بسیار خوشمزهتر شود. در پایان، وقتی تاسکباب آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و با برنج یا نان سرو میکنیم.
نکات پخت تاسکباب
تاسکباب با مرغ
برای تهیه تاسکباب با گوشت مرغ، کافیست گوشت قرمز را از مواد لازم حذف کرده و به جای آن از گوشت مرغ استفاده کنید. میتوانید گوشت مرغ را به دو صورت تکهای یا چرخ کرده (کوفته قلقلی) در تاسکباب به کار ببرید.